LET'S PLAY A GAME: Horrorfilm Saw krijgt nieuw leven!

LET'S PLAY A GAME: Horrorfilm Saw krijgt nieuw leven!

|

Chris Rock wil samen met Lionsgate de horrorfilmreeks Saw nieuw leven in blazen. Rock heeft te gekke ideeën voor een vervolg op het het achtdelige slasher-epos. De plannen zijn dat er volgend jaar al een nieuwe film moet liggen. Een soort van Scream-achtig Scary Movie concept zou je nu denken he? Niet dus!

Fan

"Ik ben een fan van het eerste uur", zegt Rock in een persbericht van distributeur Lionsgate. "Ik vind het te gek dat ik de kans krijg om het allemaal nog intenser en gestoorder te maken."Rock heeft het verhaal van de nieuwe film bedacht en zal bij de omzetting van zijn idee worden geholpen door de schrijvers Pete Goldfinger en Josh Stolberg. Goldfinger schreef ook mee aan Jigsaw, het laatste deel van de reeks.

Jigsaw

De Saw-films verschenen tussen 2004 en 2017 en draaien om het kwaadaardige personage Jigsaw, dat zijn slachtoffers op de gruwelijkste manieren martelt nadat hij ze een moreel vraagstuk heeft voorgelegd. Het eerste deel van Saw werd geregisseerd door James Wan. De film werd zijn doorbraak.

Tags: