'Lethal Weapon 5 in de maak met Mel Gibson en Danny Glover'

'Lethal Weapon 5 in de maak met Mel Gibson en Danny Glover'

|

Nadat de geruchtenmolen ineens tot stilstand kwam over een eventuele Lethal Weapon 5, hoorde we lange tijd niets over een vervolg op de reeks. Maar tot recent! Het schijnt dat het vijfde deel zich steeds meer gaat vormen met in de hoofdrol Mel Gibson (63), Danny Glover (72) en zelfs Joe Pesci (76). 

Gerucht

Dit gerucht komt van MovieHole, die beweert te hebben gesproken met "een vriend die in locatiemanagement werkt voor verschillende series, waaronder Fox's 'Lethal Weapon-serie'. Hij kon vertellen dat er veel ontwikkelingen zijn omtrent het div. Er zou zelfs een eventuele overlap met de serie zijn. Nog beter nieuws: de opnames zouden misschien eind dit jaar al starten. Deze ontwikkelingen zouden trouwens allesbehalve gek zijn. De Lethal Weapon-films zijn voor veel mensen nostalgisch, net als veel anderen films die nu een reboot krijgen.

Script

Wat we verder weten over Lethal Weapon 5 is eigenlijk nog niet zo heel veel. Behalve dat iedereen van Shane Black tot Channing Gibson hebben gewerkt aan het div. Regisseur Richard Donner gaf daarnaast eind 2018 zelfs nog aan een nieuwe scenarist te hebben ingehuurd. Warner Bros. zou ook zeer bereid zijn om een vijfde deel te maken.

To be continued again... 

Tags: