Laatste film Luke Perry is Once Upon A Time In Hollywood

Laatste film Luke Perry is Once Upon A Time In Hollywood

|

Acteur Luke Perry is enkele dagen nadat hij een beroerte kreeg overleden. De voormalig Beverly Hills, 90210-acteur overleed maandag in een ziekenhuis in Burbank, meldt TMZ.

Beroerte

Luke Perry lag sinds woensdag in het ziekenhuis nadat hij was getroffen door een beroerte toen hij naar verluidt alleen thuis was. De 52-jarige acteur was in Los Angeles bezig met de opnames van de serie Riverdale, waarin hij de vader speelt van een van de hoofdpersonages.

Once Upon A Time in Hollywood

De laatste film die Luke Perry opnam is Once Upon A Time In Hollywood, van regisseur Quentin Tarantino. Perry schittert hierin samen met ondermeer Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Al Pacino.

De opnames voor de film werden eind november afgerond. Het verhaal gaat over Hollywood in 1969, waarin DiCaprio een tv-ster op z'n retour is en Pitt zijn vaste stuntman speelt. De twee proberen nog een succesje te boeken in de laatste jaren van Hollywoods gouden jaren.

Eerbetoon

Leonardo bracht Luke een eerbetoon via Twitter. "Luke Perry was een ontzettend aardige en waanzinnig getalenteerd artiest. Het was een eer om met hem te hebben mogen werken. Mijn gedachten en gebeden gaan uit naar hem en zijn dierbaren."

Once Upon A Time In Hollywood verschijnt komende zomer.