'Idris Elba vervangt Will Smith in Suicide Squad!'

'Idris Elba vervangt Will Smith in Suicide Squad!'

|

Grote kans dat Idris Elba de vervanger is van Will Smith in de nieuwe Suicide Squad. De acteur zou in gevorderde gesprekken met regisseur James Gunn zijn! Variety meldt dat Elba de eerste en enige keuze van Gunn was voor de rol van Deadshot! Smith moest helaas bedanken voor de rol vanwege een druk schema.

Suicide Squad

Suicide Squad (2016) gaat over een groep gevangenen met superkrachten, die worden ingeschakeld om misdaad te bestrijden. Met een opbrengst van 745 miljoen dollar (659 miljoen euro) was de actiefilm, geregisseerd door David Ayer, een van de succesvollere films uit het superheldenuniversum van DC Comics. Voor het vervolg, dat The Suicide Squad moet gaan heten, tekende James Gunn voor de regie. Hij maakte eerder onder meer twee delen van The Guardians of the Galaxy.

Oude cast

Fans hoopten dat de volledige cast in Suicide Squad 2 zou terugkeren! Vooral Will Smith en Margot Robbie zijn grote favorieten. Of zij terugkeert is nog niet bekend, al gaan er wel geruchten rond dat ze opnieuw van de partij is. De film zou in augustus 2021 uit moeten komen.