Gerucht: Rocket Raccoon en Groot krijgen hun eigen spin-off-serie!

Gerucht: Rocket Raccoon en Groot krijgen hun eigen spin-off-serie!

|

Het zou zo maar kunnen gebeuren dat Rocket Raccoon en Groot hun eigen serie krijgen op Disney+! Het gaat hier alleen wel slechts om een gerucht maar dat maakt dit niet minder tof nieuws. Rocket Raccoon en Groot vormen in Guardians Of The Galaxy een populair duo. 

Het gerucht

The Hashtag Show heeft dit gerucht opgevangen tijdens de pitch van een andere serie waarvan ze hebben gehoord dat Marvel en Disney erover nadenken. Afijn, een Rocket en Groot-serie is dus een van de ideeën die Marvel Studios-president Kevin Feige heeft opgegooid. Voordat fans hun hoop daarop krijgen, heeft THS wel benadrukt dat dit nog stevig in de categorie geruchten zit en dat het vooral met een korreltje zout moet worden genomen. Screen Rant heeft contact gezocht met Disney voor commentaar. To be continued dus...

Disney+

Eerder werd al bekend dat o.a. Loki (Tom Hiddleston), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en het duo The Winter Soldier (Sebastian Stan) en Falcon (Anthony Mackie) waarschijnlijk nieuwe series krijgen op de nieuwe streamingservice van Disney.

 

Tags: