GERUCHT: Deadpool in volgende Spider-Man film!

GERUCHT: Deadpool in volgende Spider-Man film!

|

Hoewel het Marvel Cinematic Universe hun eerste grote 'endgame' had met Avengers: Endgame, loopt de franchise nog steeds goed met Spider-Man: Far From Home die binnenkort op 't witte doek te zien is. Terwijl fans gretig wachten op de volgende fase van superhelden die opduiken, zijn velen vooral benieuwd hoe Disney hun nieuw verworven X-Men-personages gaat incorporeren in de verhaallijnen. Vooral één personage, de populaire Deadpool van Ryan Reynolds, is vooral een prioriteit voor Disney.

Drie opties

Hoewel Deadpool één van de meer volwassen personages is die Marvel te bieden heeft, stopt dit Disney niet het succesvolle personage in hun MCU-franchise te willen brengen. In feite zegt een nieuw gerucht dat ze op zijn minst drie verschillende mogelijkheden hebben om het succes van de Deadpool-films voort te zetten. De eerste van deze opties is een vrij voor de hand liggende keuze - Disney kan heel goed doorgaan met de hoofdfilmfranchise en Deadpool 3 produceren. Natuurlijk kan het maken van een direct vervolg op twee vrij extreme films niet voldoen aan de huidige Marvel-stijl.

En dus is hun tweede optie het produceren van een Deadpool-serie voor de Disney + streaming-service. Maar aangezien Disney wil dat de app meestal vol zit met gezinsvriendelijke content, is dat onwaarschijnlijk zonder de stijl van Deadpool drastisch te veranderen.

Spider-Man

Ten slotte is de derde optie een echt interessante mogelijkheid. MCU Cosmic meldt dat Marvel Studios overweegt om Deadpool te introduceren in het vervolg op Spider-Man: Far From Home! Natuurlijk zijn dit op dit moment allemaal geruchten en moeten ze als zodanig worden behandeld. Maar de gesprekken over Deadpool die het Marvel Cinematic Universe binnenkomt, zijn eigenlijk hoe dan ook aan het gebeuren, dus wie weet hoe ze officieel zullen besluiten...