DIT WIL JE: vakantie vieren in Tony Stark/Iron Man Endgame huisje!

DIT WIL JE: vakantie vieren in Tony Stark/Iron Man Endgame huisje!

|

Nog geen plannen deze zomer? Dan hebben wij dé ultieme tip voor jou! Je kunt namelijk je zomervakantie doorbrengen in het huis van misschien wel dé grootste Marvel-ster: Tony Stark/Iron Man. In Avengers: Endgame woont hij naast een grote vijver in een bos, samen met zijn vrouw Pepper Potts. Daar kun je dus tijd door brengen, want het huis staat 'te huur' op Airbnb.

Welk huis?

Dat huis waarin meerdere scènes werden opgenomen waaronder ook de iconische laatste scène van de film. De beschrijving van de website is als volgt:

''In het hart van de prachtige Bouckaert-boerderij en de Chattahoochee Hills. Wil je er even tussenuit zonder te ver te gaan van Atlanta? Of misschien ben je op zoek naar een reisbestemming met je collega's? Of wil je met je kinderen komen vissen en paardrijden? Dan is dit je plek waar je zeker naartoe moet komen''.

Het is wel re-de-lijk aan de prijzige kant maar daar mag een echte Marvel van niet van terugdeinzen. Het prijskaartje: $1.062,-. Maar daar krijg je wel een prachtige 'cabin in the woods' voor terug... Klik hier voor een impressie.