Dit is hoe Jurassic World: Fallen Kingdom eruit gaat zien

Dit is hoe Jurassic World: Fallen Kingdom eruit gaat zien

|

Het is nog bijna een jaar wachten tot we Chris Pratt weer achter dinosauren aan kunnen zien jagen, maar deze week was er veel nieuws over de nieuwe Jurassic World film. Zo weten we de titel al, namelijk Jurassic World: Fallen Kingdom. En ook de tagline is bekend, namelijk: "Life finds a way". Ook weten we dat de opnames voor de film zijn afgerond, maar wat weten we nog meer? We zetten het voor je op een rijtje.

Welke acteurs zien we in de film?

De twee hoofdrolspelers van Jurassic World zien we sowieso terug. De romance tussen Chris Pratt en Bryce Dallas Howard zal dus nog een staartje krijgen! Ook Jeff Goldblum zien we terug als Dr. Ian Malcolm en Dr. Henry Wu (B. D. Wong) die we in het vorige deel aan het eind nog wat dinosauruseieren van het eiland zagen jatten, komt weer terug. Daarnaast zijn er ook wat nieuwe namen aan de cast toegevoegd zoals Ted Levine, Rafe Spall, Toby Jones, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda en Justice Smith. 

Hoe gaat het eruit zien?

We hebben nog geen trailer, geen teaser en slechts een filmposter van de nieuwe film. Maar wat we wel hebben is een foto van de regisseur die hij op Twitter plaatste. Hier zien we een jong meisje dat naar dinosaurusskeletten kijkt. Ook wordt er gehint naar het feit dat de film zich buiten het eiland zal kunnen afspelen. Wat we weten is dat de opnames in Hawaii en Engeland zijn geweest. Wie weet stormen de dinosaurussen de beschaafde wereld in! 

Wat kunnen we verwachten?

We weten nog weinig over het verhaal, maar Chris Pratt liet al doorschemeren dat het behoorlijk zal verschillen van zijn voorganger, Jurassic World. "Ik denk dat het een engere versie wordt," zei Pratt tegen ScreenRant in april. "Donkerder dan het eerste deel en het zal het verhaal verder vertellen op een manier die je niet verwacht of van kan dromen." Als dat tenminste dromen zijn en geen nachtmerries. 

Ook de regisseur van de film geeft al weg dat het een duister deel gaat worden. Hij vergelijkt het met The Empire Strikes Back in de Star Wars trilogie. "De film zal het verhaal naar een plek brengen waar je nog nooit bent geweest." Ook vertelde de regisseur al dat thema’s in de richting van dierenmishandeling (maar dan natuurlijk bij dinosaurussen) in de film zouden kunnen voorkomen. 

“De dinosaurussen zullen een parallel zijn van hoe dieren tegenwoordig gebruikt worden. Mishandeling, medische experimenten en gehouden als huisdieren.” Daarnaast zal ook het leger geïnteresseerd zijn, maar dat is natuurlijk ook waar het vorige deel eindigde. Dinosaurussen als wapen.