Deze baas uit Peaky Blinders mogelijk nieuwe James Bond?!

Deze baas uit Peaky Blinders mogelijk nieuwe James Bond?!

|

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren over een mogelijk nieuwe 007! Eerder stond Idris Elba hoog bovenaan het lijstje als de nieuwe James Bond, maar afgelopen week liet hij weten dat hij niet openstaat voor de rol. Volgens de bookmakers staat de Britse acteur nog steeds hoog op de lijst, maar is hij nu zeker niet meer de favoriet. Schijnbaar zijn dat nu Richard Madden en Tom Hiddleston én Peaky Blinders-acteur Cillian Murphy!

Optie

De acteur uit Ierland wordt al langere tijd genoemd als optie, maar is pas in de laatste weken echt omhoog geschoten. Steeds meer gokkers zetten hun geld op Tom Shelby uit Peaky Blinders. Lange tijd stond zijn quotering op 7/1, maar die is inmiddels opgelopen tot 100/30. Voelt een beetje als het Eurovisie Songfestival dit hé?

Betere kans

Madden en Hiddlestomn hebben alleen wel iets meer kans op deze rol. De heren staan beiden op 2/1! Kortom: het wordt dus of een van deze twee heren of de Peaky Blinders baas. Ierse Bond Mocht het de man uit Peaky Blinders gaan worden, dan krijgen we voor de tweede keer in de historie een Ierse Bond. Tot nu toe was Pierce Brosnan de enige 007 uit Ierland.