BUMMER! Quentin Tarantino stopt met regisseren

BUMMER! Quentin Tarantino stopt met regisseren

|

Quentin Tarantino's Once Upon A Time In Hollywood zou zomaar zijn laatste film kunnen zijn! In een interview met GQ Australia geeft hij aan klaar te zijn om met pensioen te gaan. Na zijn laatste film komt er hooguit nog één film van zijn hand. Bummer...

Het doek valt...

In een interview met GQ Australia laat hij weten dat hij aan het eind van zijn carrière is beland. "Ik denk dat wat films betreft, ik eruit heb gehaald wat erin zat”, meent hij. "Ik zie mezelf eerder boeken schrijven, en theaterstukken. Ik zal dus nog altijd creatief bezig zijn. Maar ik weet niet wat ik nog kan bijdragen aan de filmindustrie.” Zelfs als Once Upon A Time In Hollywood - met acteurs als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margo Robbie - een groot succes is, meent Tarantino dat hij alsnog op zijn hoogtepunt zal stoppen.

Naam gemaakt

Na pareltjes als als Kill Bill, Pulp Fiction en Reservoir Dogs heeft de beste man, naar eigen zeggen, al genoeg naam gemaakt in de industrie. Hij zou graag afronden op tien film. En guess what: Once upon... is zijn negende. "Maar als mijn nieuwste film écht goed scoort, stop ik daarvoor misschien al wel”, klinkt het.

Gevalletje stoppen op je hoogtepunt...