Bruut: nieuwe trailer Godzilla: King of Monsters!

Bruut: nieuwe trailer Godzilla: King of Monsters!

|

Vond je Godzilla al bruut? Dan weet jij bij Godzilla: King of Monsters écht even niet meer waar je het moet zoeken! De film wordt het podium waar de grootste en meest brute monsters het tegen elkaar op gaan nemen!

De door Warner Bros gereleasde trailer geeft alvast een voorproefje van de Godzilla-sequel. Wij zijn in ieder geval HYPED. Check de trailer hieronder.

Verhaal

Godzilla: King of Monsters speelt zich vijf jaar af na de film uit 2014. De samenleving probeert er nog steeds achter te komen hoe ze vredig naast de gigantische monsters kunnen leven. Enkele van de enorme beesten die we te zien krijgen is de uit de kluiten gewassen insect Mothra, de pteranodon Rodan, King Ghidorah, een driekoppige draak en natuurlijk Gojira. Verwacht een flink spektakel waarin deze monsters elkaar proberen af te maken! 

Cast

Ster van de show is toch wel Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown. Verder zijn er nog belangrijke rollen weggelegd voor o.a. Vera Farmiga, Kyle Chandler, Sally Hawkins, Ken Watanabe en Bradley Whitford.

Tags: