Bruut: John Wick 3 wordt bloederige slachtpartij

Bruut: John Wick 3 wordt bloederige slachtpartij

|

Wie is er geen fan van John Wick? De man die uit naam van z’n viervoeter (die 'm doet herinneren aan zijn overleden vrouw) flink wat bad guys van de aardbodem veegt. Hoewel Keanu Reeves in de eerste twee delen al tientallen mensen een enkeltje naar het hiernamaals heeft gegeven, zullen in John Wick 3 nog meer mensen van het leven beroofd worden .Dat heeft regisseur Chad Stahelski aangegeven.

Loodje leggen

Nog meer mensen die hij dus van het leven beroofd. Alsof hij er niet al genoeg op zijn lijstje heeft staan. Meestal veroorzaakt door een loodje uit een van de pistolen uit het complete wapenarsenaal dat voorbijkomt in de films. Al kan voormalig huurmoordenaar John Wick ook prima met messen, potloden en z’n blote vuisten overweg.

Beide vorige films waren al totale slachtpartijen, dus we zijn benieuwd op welke gruwelijke wijze Keanu Reeves dit wil gaan toppen in de aankomende film. In de eerste film uit de reeks werden namelijk al zo’n 80 man omgelegd. In John Wick 2 deden ze daar een schepje, zeg maar gerust hele grote mensenschep, bovenop. 

De derde John Wick draait vanaf 16 mei in de bios. 

Tags: