BOE! Dit is FEARonica...

BOE! Dit is FEARonica...

|

Het is oktober… dé horrormaand bij Veronica. Of beter gezegd: FEARonica! Geloof ons: we gaan er alles aan doen om je de stuipen op ’t lijf te jagen. That’s a promise! We hebben namelijk elke ZATERDAG classics op de planning maar ook film premières... BOE!

De films...

6 oktober

The Conjuring

The Conjuring vertelt het gruwelijke verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren.

Filmpremière: Annabelle

John Form heeft het perfecte cadeau gevonden voor zijn zwangere vrouw Mia; een prachtige vintage pop in een witte bruidsjurk. Heel lang zal ze echter niet kunnen genieten van de pop, die de naam Annabelle draagt. 

 

13 oktober

Scream

Sidney Prescott wordt het doelwit van een moordenaar die al één van haar klasgenotes heeft vermoord. Een journalist en presentatrice van een tv-programma is vastberaden om de waarheid te achterhalen.

Drag Me To Hell

Christine Brown (Alison Lohman) is een ambitieuze bank-employee met een prima leventje. Op een dag echter verschijnt de mysterieuze vrouw Mrs. Ganush (Lorna Raver) aan het bankloket om voor de zoveelste keer uitstel van betaling te vragen. 

 

20 oktober

Fright Night

Nadat er vele mensen in zijn omgeving mysterieus verdwijnen, denkt tiener Charlie Brewster (Yelchin) dat zijn nieuwe buurman Jerry Dandrige (Farrell) een vampier is. 

 

27 oktober

Ouija

Wanneer een jonge vrouw, genaamd Debbie, op tragische wijze om het leven komt, proberen haar vrienden middels een Ouija-bord met haar in contact te komen. 

Filmpremière: Ouija Origin of Evil

1965, Los Angeles. Een weduwe met twee dochters probeert als spiritualist iets nieuws om mensen op te lichten, maar nodigt daarbij onbewust een authentiek kwaad uit in huis. 

Tags: