'Avengers: Endgame is he-le-maal af'

'Avengers: Endgame is he-le-maal af'

|

Avengers: Endgame wordt toch wel dé climax van tien jaar bouwen in het Marvel Cinematic Universe. In de film verzamelt iedereens favoriete slechterik Thanos alle infinity stones zodat hij de bevolking van overal in twee kan snijden. Je hoort nog weleens dat er kort voor de bioscoopdatum aan de film wordt gesleuteld... nou niet bij Avengers: Endgame! De film is klaar voor vertoning. Dat laten de Russo Brothers op Twitter weten...

Tweet

De Russo's communiceren vaak dubbel op Twitter. Zo kon je de titel van Avengers: Endgame ook al raden door aandachtig naar één van hun eerdere tweets te kijken. Anderzijds is de promotie voor de laatste Avengers-film zeer schaars. En dat doen ze kei goed. Marvel weet heel goed dat hoe minder ze communiceren, hoe meer speculatie, hoe groter de. 

Einde van Phase 3

Maar deze tweet is dus ondubbelzinnig: geen ijsjesbar meer als traktatie na een lange dag monteren, er staat een lijn onder Avengers: Endgame. Da's ook meteen het einde van een tijdperk, Phase 3 van het Marvel Cinematic Universe wordt afgesloten. Marvel is druk bezig met Phase 4, waarvan we al weten dat de sequel op Spider-Man: Homecoming de eerste film zal zijn. 

Kunnen we dan ein-de-lijk een tweede trailer verwachten?!