A Quiet Place 2 opnames starten de zomer!

A Quiet Place 2 opnames starten de zomer!

|

De opnames van A Quiet Place 2, het vervolg op A Quiet Place, starten deze zomer! Het is momenteel niet bekend of iemand uit de vorige film in het vervolg terugkeert, maar John Krasinski, die regisseerde, co-schreef én de hoofdrol speelde, is druk bezig geweest met het script.  

Verhaal

A Quiet Place speelt zich af in een wereld waar jagende buitenaardse wezens zijn binnengevallen op aarde. Om in leven te blijven, moet iedereen heel  stil door het leven gaan en zo min mogelijk geluid maken…

Cast

Naast Krasinski bestond de cast uit Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds, Cade Woodward en Leon Russom. Er is niet veel bekend over de richting die A Quiet Place 2 zal inslaan, maar Krasinski kon wel verklappen dat het over een nieuwe groep overlevenden gaat. Hoewel details over de plot schaars zijn, moeten ze duidelijker worden naarmate de film deze zomer in productie komt. Ondanks het niet delen van specifieke details, heeft Krasinski duidelijk gemaakt dat A Quiet Place 2 geen traditioneel vervolg zal zijn.

De film staat gepland voor mei 2020.