Wij zijn op zoek naar jouw Bavaria ZOcial van de week!

Wij zijn op zoek naar jouw Bavaria ZOcial van de week!

|

Elke maandag zien we de Bavaria ZOcial van de week in Veronica Inside. Hierin laten we de opvallendste, mooiste, of grappigste momenten op of rondom het voetbalveld zien. Wat is jouw Bavaria ZOcial van de week? 

Met jouw inzending maak je kans op een Bavaria vriendenweekend! Hierin bezoeken jullie Veronica Inside aan de Bavaria stamtafel, en krijgen jullie een rondleiding door de Bavaria brouwerij. Daarnaast maak je ook nog eens kans op de hoofdprijs: een reis met jouw vriendengroep naar een wedstrijd in een Europese topcompetitie!

Wat moet je doen?

Klik HIER om je Bavaria ZOcial up te loaden. Wekelijks beslist onze redactie welke video's het meest opvallend zijn. Deze worden dan getoond in de uitzending! Zodra het moment op de televisie is geweest, zetten we het op de Facebook van Veronica Inside. Daarna kan het stemmen beginnen! Dus roep vooral familie en vrienden op om te stemmen op jouw video. Het kan zijn dat je je video in september hebt ingestuurd, maar in oktober alsnog eventueel in de uitzending kan komen. Dus blijf Veronica Inside lekker in de gaten houden.

Aan eind van de maand wordt de video met meeste stemmers verkozen tot maandwinnaar en wint een Bavaria vriendenweekend incl. bezoek aan VI studio, overnachting en rondleiding door Bavaria brouwerij .

En er is meer...

Daarnaast dingen alle video's die in de uitzending zijn geweest mee naar de hoofdprijs: een Bavaria vriendenweekend incl. tickets voor een Europese topcompetitie

Tags: