TV Gids

Powered by Superguide
placeholder

Chase

Bob McGraw is een geliefd US Marshal, maar zijn certificaten blijken vals te zijn. Luke komt erachter dat Bob is geschorst van de politieschool, vanwege het plegen van buitensporig geweld.

placeholder

Chase

Een seriemoordenaar ontsnapt uit de gevangenis. U.S. Marshal Annie Frost moet vertrouwen op een veroordeelde vluchteling om antwoorden te krijgen.

placeholder

Las Vegas

Tijdens een rustige week in het casino besluit Ed om wat pit op de werkvloer te brengen door de werkzaamheden van zijn staf opnieuw in te delen. Maar dat veroorzaakt alleen maar chaos.

placeholder

Las Vegas

Valentijnsdag wordt voor iedereen een ware beproeving. Sam ontdekt dat de miljardair die ze heeft geboekt voor een verblijf in het Montecito in werkelijkheid haar vervreemde echtgenoot is.

placeholder

Las Vegas

Ed zorgt ervoor dat zijn voormalige collega Frank hem helpt met het redden van een werknemer zijn moeder van de chanteur Jerry Garret.

placeholder

Scandal

Het adviesbureau van Olivia Pope heeft nog steeds moeite om klanten binnen te halen. Het team besluit daarom een flirtende senator, die geniet van het nemen van ongepaste foto's, te helpen.