Powered by Veronica Magazine

21:30
NCIS

Na de dood van Eli David en Jackie Vance, komen Leon en Ziva er al snel achter dat Mossad Deputy Director Ilan Bodnar achter de aanval zit en op wraak uit is. Tegen orders van Homeland Security in, gaat Ziva op onderzoek uit. Dit heeft een groot onderzoek tot gevolg door de Department of Defense. Haar methoden zorgen ervoor dat het team haar intenties in twijfel trekt. In deze aflevering:

 • Misdaadserie
22:35
Hart van Nederland - Late editie

Waar praat Nederland vandaag over? Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

 • Nieuws
22:55
Piets weerbericht

Piet Paulusma houdt je op de hoogte van de laatste weersvooruitzichten. Oant moarn!

 • Weerbericht
23:00
Shownieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz- en entertainment.

 • Entertainmentnieuws
23:35
Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen, de pioniers van onze tijd, zeggen hun huidige leven vaarwel. Eén jaar lang bouwen ze aan een compleet nieuw bestaan, een nieuwe gemeenschap, op een plek waar geen regels, geen wetten en geen machtsverhoudingen zijn en ze beginnen met bijna niets!

 • Realityprogramma
00:10
Dokter Tinus

Seizoen drie van Dokter Tinus gaat bijna beginnen. De acteurs blikken vooruit op het nieuwe seizoen en laten alvast een voorproefje zien.

 • Dramaserie
00:15
MasterChef Australië

Amateurkoks uit heel Australië gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen tot MasterChef van Australië.

 • Realityprogramma
01:25
Nachtmagazine

Gevarieerd homeshopping programma

 • Nachtprogramma
05:00
Loop: Hart van Nederland - Late editie

Doorlopende herhaling van Hart van Nederland

 • Actualiteit
22:30
Kleine baby's, grote zorg

In het Wilhelmina Kinderziekenhuis volgen we het wel en wee van de patiëntjes, ouders en het ziekenhuispersoneel tijdens deze bijzondere, mooie en moeilijke momenten. We volgen de kleine Gwen op de afdeling neonatologie van het Wilhelmina Kinderziekenhuis, waar te vroeg geboren baby's worden opgevangen. Zij kwam ter wereld na een zwangerschap van slechts 23 weken en 6 dagen en is daarmee één van de jongste baby's ooit opgenomen op de intensive care. Voor haar ouders het begin van een angstige en onzekere tijd. Op de afdeling verloskunde maken we kennis met de aanstaande ouders Alice en Corné. Alice is 38 weken zwanger en ze is opgenomen omdat ze bij de geboorte van haar dochtertje specialistische zorg nodig heeft. Haar ongeboren baby heeft een ernstige groeiachterstand. Daarom is besloten dat verloskundige Joëlle de bevalling vandaag gaat inleiden.

 • Realityprogramma
23:30
Achter gesloten deuren

In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering: Juul en Cobi zijn buurmeisjes. Cobi's vader heeft Juul en haar moeder uit hun brandende huis gered. Een brand waarbij Juuls vader is omgekomen. Maar Juul weet iets over hem, dat niemand weet.

 • Scripted reality
00:30
Grey's Anatomy

Dit medisch drama volgt het persoonlijke en professionele leven van een groep chirurgen van het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. Hoe gaan ze om met hun patiënten en met elkaar? In deze aflevering speelt zich er een romantisch liefdesverhaal af op de spoedeisende hulp. Ondertussen behandelt Karev een tiener met schizofrenie en praat Meredith haar mond voorbij over Owen.

 • Dramaserie
01:25
Grenzeloos verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. In deze aflevering: De kerk staat niet achter de relatie van Kim en de Zuid-Afrikaanse Nathan. Het stel vecht voor elkaar en verlooft zich. Na acht maanden uit elkaar te zijn geweest, gaat Kim nu naar Zuid-Afrika.

 • Realityprogramma
02:20
Astro TV

Dagelijks interactief programma waarin kijkers elke werkdag live advies kunnen krijgen van verschillende spiritueel specialisten in de studio. Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

 • Interactief astrologisch programma
02:55
Loop: Hart van Nederland

Doorlopende herhaling van Hart van Nederland

 • Actualiteit
22:30
Conan The Barbarian FILM

De zoektocht van de woeste Cimmeriaanse krijger Conan begint als een persoonlijke vendetta, maar verandert al snel in een episch gevecht tegen grote rivalen en verschrikkelijke monsters. De kansen voor hem lijken hierbij klein. Toch realiseert Conan zich dat hij de enige is die de volken van Hyboria kan bevrijden van de oprukkende macht van het bovennatuurlijke kwaad.

 • Actie
00:45
Rules of Engagement

In Rules of Engagement volgen we de unieke vriendschap tussen een getrouwd stel, een paar onlangs verloofde tortelduifjes en een tevreden vrijgezel, wanneer ze te maken krijgen met de complicaties van het liefdesleven.

 • Comedyserie
01:10
Nachtprogrammering

 • Overige
04:10
Loop: Hart van Nederland

Doorlopende herhaling van Hart van Nederland

 • Actualiteit
22:20
De rijdende rechter

Cafe Hoppe in Breda levert een groot conflict op. Het vochtige vloertje in de zaak veroorzaakt zo'n groot probleem dat uitbaters Bert en Stella Audenaerde genoodzaakt zijn om de zaak te sluiten. Ze eisen dat de vloer wordt gerepareerd en betaald door de verhuurders. Eigenaren Ruud van Dongen en Dre Roks betalen geen cent. Volgens Dre is Bert een geldwolf en is hij rijp voor de Rijdende Psychiater. In deze principekwestie is het toch beter om De Rijdende Rechter langs te laten komen.

 • Amusement
23:00
Pauw

Late night talkshow, live vanuit Amsterdam.

 • Informatief
23:55
NOS Journaal

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws.

 • Informatief
00:15
Pauw

Late night talkshow, live vanuit Amsterdam.

 • Informatief
01:10
EenVandaag

-Geheime schikkingen in woekerpolisdossiers. Verzekeraars treffen geheime schikkingen met woekerpolisgedupeerden die vele malen gunstiger uitpakken dan de standaardcompensatie die ze aanvankelijk aanboden. De Consumentenbond en actualiteitenprogramma EenVandaag kregen inzage in geheimhoudingscontracten. -Europol: te weinig capaciteit voor 'sextortion'. Politieorganisatie Europol slaat alarm over het groeiend aantal kinderen dat slachtoffer wordt van sextortion. Seksuele afpersing via internet is een groot probleem, maar er is te weinig capaciteit om de daders te pakken. -'Timmermans nieuwe eurocommissaris'. Het ziet ernaar uit dat minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken eurocommissaris wordt. Oud-PvdA-minister Bert Koenders, die momenteel de VN-vredesmissie in Mali leidt, volgt zijn partijgenoot dan waarschijnlijk op in Den Haag. -Satire over IS in het Midden-Oosten. TV-programma's uit verschillende Arabische landen nemen IS op de hak. De Libanese Ktir Salbe Show zond al meerdere video's over IS uit. Zij uiten op deze manier kritiek op de extremistische terreurorganisatie. TV-programma's uit verschillende Arabische landen nemen IS op de hak. De Libanese Ktir Salbe Show zond al meerdere video's over IS uit. Zij uiten op deze manier kritiek op de extremistische terreurorganisatie.

 • Actualiteitenprogramma
01:45
NOS Journaal

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws.

 • Informatief
02:00
NOS Journaal

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws.

 • Informatief
02:25
Tekst-TV

Tekst-tv zendt een selectie uit van respectievelijk nieuwsberichten (pagina 104 en verder), voetbalberichten (pagina 800 en verder) en het weerbericht (pagina 703) van teletekst uit. De pagina's worden op chronologische volgorde afgespeeld (voorbeeld: na het uitzenden van teletekst-pagina 103 wordt teletekst-pagina 104 uitgezonden) en na de laatste pagina van een onderdeel wordt het volgende onderdeel uitgezonden. Nadat het weerbericht is uitgezonden, begint het weer bij de nieuwsberichten, net zolang tot het volgende televisieprogramma wordt uitgezonden.

 • Overige
05:55
Nederland in beweging

Beweeg mee met Nederland in Beweging! Kijkers kunnen door mee te doen aan de oefeningen al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen behalen.

 • Sportprogramma
22:00
Nieuwsuur

Dagelijks tussen tien en elf: nieuws, sport en achtergronden.

 • Informatief
23:00
2Doc: Pussy Riot - A Punk Prayer

Moskou, zomer 2012. Drie leden van Pussy Riot riskeren zeven jaar gevangenisstraf vanwege hun satirische optreden in de Kathedraal van Moskou. Gedurende de zes maanden van het proces volgen we Nadia, Masha en Katia. Wie zijn die vrouwen achter die kleurrijke bivakmutsen en wat beweegt hen? En wie staat er eigenlijk terecht in deze rechtszaak, de drie jonge kunstenaars of de maatschappij waarin zij leven? Slechts 40 seconden zongen de leden van het feministisch kunstcollectief Pussy Riot hun punk prayer op het altaar van de Christus Verlosserkerk vóór ze met harde hand werden verwijderd. De aanklacht wegens religieuze haat werd behandeld in een bizarre rechtszaak die wekenlang wereldwijd de journaals vulde en die het aanzien van de Russische maatschappij voorgoed veranderd heeft. Dankzij exclusieve beelden uit het eigen archief van Pussy Riot en via gesprekken met familieleden, ontstaat inzicht in de ontwikkeling van deze jonge vrouwen van politieke activisten tot hedendaagse iconen met mondiale uitstraling. En terwijl Nadia, Mashaen Katia hun recht op vrije meningsuiting opeisen vanuit een kooi in de rechtszaal, gaan de overgebleven leden van Pussy Riot door met nieuwe guerillaoptredens, die protestbewegingen over de hele wereld inspireren. Hierdoor neemt de internationale druk op de regering Poetin zo toe, dat een zorgeloze aanloop naar de Olympische Winterspelen in Sotchi in gevaar komt. De film toont afwisselend het drama èn de schijnvertoning in de rechtzaal. Zo onderzoeken de makers hoe de politieke en religieuze krachten in Rusland drie opstandige jonge vrouwen gebruiken om een voorbeeld te stellen. Maar met de acties van Nadia, Masha en Katia kreeg de heersende Russische macht meer dan waarop ze had gerekend. Bent u klaar voor Pussy Riot?

 • Documentaire
23:55
Uitmarkt Live

UitmarktLive. Vanaf het Museumplein in Amsterdam blikt presentator Cornald Maas met prominente gasten vooruit op het komende culturele jaar.

 • Informatief
00:39
De nachtzoen

Interview met bekende en onbekende Nederlanders over de dag die geweest is. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden.

 • Informatief
00:50
Nieuwsuur

Dagelijks tussen tien en elf: nieuws, sport en achtergronden.

 • Informatief
01:50
Nieuwsuur

Dagelijks tussen tien en elf: nieuws, sport en achtergronden.

 • Informatief
22:30
NOS op 3

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws.

 • Actualiteitenprogramma
22:45
PowNews

In dit dagelijks live-programma krijgt de kijker het nieuws zoals hij of zij dit gewend is van GeenStijl. Maar dan wel in een traditionele nieuwssetting. Dus studio, desk, anchor, camera en autocue. Niets meer, niets minder. Latenight nieuws-kwartier.

 • Informatief
23:10
The Tonight Show

The Tonight Show is de best bekeken dagelijkse talkshow in de VS. Jimmy Fallon ontvangt alle grote namen uit de Amerikaanse showbizzwereld.

 • Amusement
23:55
De wereld draait door

Talkshow vanuit Amsterdam, met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten, de Jakhalzen en LuckyTV. -Het afgelopen jaar was voor Jett Rebel een groot hoogtepunt: uitverkochte zalen, veel airplay en een debuutalbum uit. We blikken terug én vooruit en uiteraard wordt de studio platgespeeld. -Deze zomer stopte Kees Jansma als perschef bij het Nederlands elftal en heeft sinds enkele weken een talkshow op Fox Sports. -Muziek is er van singer-songwriter Judy Blank, tafelheer is Filemon Wesselink.

 • Talkshow
00:50
PowNews

In dit dagelijks live-programma krijgt de kijker het nieuws zoals hij of zij dit gewend is van GeenStijl. Maar dan wel in een traditionele nieuwssetting. Dus studio, desk, anchor, camera en autocue. Niets meer, niets minder. Latenight nieuws-kwartier.

 • Informatief
01:15
NOS op 3

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws.

 • Actualiteitenprogramma
01:30
The Tonight Show

The Tonight Show is de best bekeken dagelijkse talkshow in de VS. Jimmy Fallon ontvangt alle grote namen uit de Amerikaanse showbizzwereld. The Tonight Show van Jimmy Fallon is de best bekeken dagelijkse talkshow in de VS. Jimmy Fallon ontvangt alle grote namen uit de Amerikaanse showbizzwereld.

 • Amusement
02:15
De wereld draait door

Talkshow vanuit Amsterdam, met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten, de Jakhalzen en LuckyTV. -Het afgelopen jaar was voor Jett Rebel een groot hoogtepunt: uitverkochte zalen, veel airplay en een debuutalbum uit. We blikken terug én vooruit en uiteraard wordt de studio platgespeeld. -Deze zomer stopte Kees Jansma als perschef bij het Nederlands elftal en heeft sinds enkele weken een talkshow op Fox Sports. -Muziek is er van singer-songwriter Judy Blank, tafelheer is Filemon Wesselink.

 • Talkshow
03:05
PowNews

In dit dagelijks live-programma krijgt de kijker het nieuws zoals hij of zij dit gewend is van GeenStijl. Maar dan wel in een traditionele nieuwssetting. Dus studio, desk, anchor, camera en autocue. Niets meer, niets minder. Latenight nieuws-kwartier.

 • Informatief
03:20
NOS op 3

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws.

 • Actualiteitenprogramma
03:32
Tekst-TV

Tekst-tv zendt een selectie uit van respectievelijk nieuwsberichten (pagina 104 en verder), voetbalberichten (pagina 800 en verder) en het weerbericht (pagina 703) van teletekst uit. De pagina's worden op chronologische volgorde afgespeeld (voorbeeld: na het uitzenden van teletekst-pagina 103 wordt teletekst-pagina 104 uitgezonden) en na de laatste pagina van een onderdeel wordt het volgende onderdeel uitgezonden. Nadat het weerbericht is uitgezonden, begint het weer bij de nieuwsberichten, net zolang tot het volgende televisieprogramma wordt uitgezonden.

 • Informatief
21:30
Een dubbeltje op zijn kant

Rosacarmen en Herman zitten tot over hun oren in de schulden. Maar het is niet alleen een chaos in de financiën, ook in huis is het een enorme puinhoop door de verzamelwoede van het stel! De oplossing lijkt simpel: het verkopen van hun spullen. Maar zodra er een opkoper in beeld komt, wordt het bij Herman zwart voor de ogen.

 • Reality
22:37
RTL Late Night

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan gasten ontvangt uit de wereld van entertainment, sport en politiek, die midden in het nieuws staan.

 • Mensen
23:41
RTL Nieuws

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

 • Nieuwsprogramma
23:57
RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

 • Actuele weer
00:00
RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

 • Entertainmentmagazine
00:53
RTL Late Night

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan gasten ontvangt uit de wereld van entertainment, sport en politiek die midden in het nieuws staan.

 • Mensen
01:49
Teleshop 4: Dit is mijn toekomst

Dit is mijn Toekomst is een crossmediaal concept waarbij kijkers in contact kunnen komen met spirituele coaches met verschillende expertises. De coaches geven antwoord op vragen, geven advies en bieden een luisterend oor. Het programma is dagelijks live te zien op RTL 4 (12.40 uur) en RTL 5 (13.00 uur). Tevens is er zaterdagnacht een uitzending op RTL 4 rond 01.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Caroline Sonneveld en Gaby van Nimwegen.

 • Esoterie
02:01
Teleshop 4: Dit is mijn toekomst

Dit is mijn Toekomst is een crossmediaal concept waarbij kijkers in contact kunnen komen met spirituele coaches met verschillende expertises. De coaches geven antwoord op vragen, geven advies en bieden een luisterend oor. Het programma is dagelijks live te zien op RTL 4 (12.40 uur) en RTL 5 (13.00 uur). Tevens is er zaterdagnacht een uitzending op RTL 4 rond 01.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Caroline Sonneveld en Gaby van Nimwegen.

 • Esoterie
04:30
Teleshop 4: Morning Chat

Homeshopping programma

 • Gesprek
05:00
Teleshop 4: Car Tracks

Homeshopping programma

 • Verkeer
05:30
Teleshop 4: Ochtend fit

Homeshopping programma

 • Fitness
21:31
Zon, seks & je ouders in shock

Opzienbarend programma waarin elke week twee groepen jongeren worden gevolgd die de vakantie van hun leven gaan vieren. Zij denken zich eindelijk, zonder toeziend oog van hun ouders, in alle vrijheid te kunnen laten gaan. Wat de jongeren echter niet weten, is dat hun ouders hen op afstand bespioneren en elke stap die ze zetten nauwlettend in de gaten houden. Op het strand, in de club, in het appartement; de ouders zijn overal bij! Zijn zij in shock na het zien van de beelden? Op de laatste dag van de vakantie confronteren de ouders hun nietsvermoedende kind met het vertoonde gedrag. Eén ding is zeker, ze hebben het een en ander met elkaar te bespreken.

 • Realitysoap
22:32
De Modepolitie 2.0

Make-overprogramma waarin stylegoeroe Thijs Willekes en stylist van de sterren Manon Meijers 24 uur per dag speuren naar grote en kleine vergrijpen op het gebied van de mode en styling. Doel: overtreders met een goed gevoel en nieuwe look op het rechte modepad zien te krijgen.

 • Realitysoap
23:33
TopChef: De 12 provincies

Realitykookprogramma waarin 96 prof- en amateurkoks uit de twaalf provincies de competitie aangaan om zich als beste provincie te profileren. Deze week staat Zeeland centraal.

 • Kookprogramma
00:36
Teleshop 5: Nachtlounge - Babes

Homeshopping programma

 • Erotiek
02:01
Teleshop 5: Nachtlounge - Babes

Homeshopping programma

 • Erotiek
05:30
RTL De Journal

Nieuwsprogramma van de Luxemburgse omroep RTL Télé Lëtzebuerg

 • Nieuws
22:15
Code Name: The Cleaner FILM

Jake is een conciërge die leidt aan geheugenverlies. Een mysterieuze femme fatale maakt hier misbruik van door hem te laten geloven dat hij een undercoveragent is. Ze stuurt hem achter wapensmokkelaars aan, waarbij zowel de CIA als de FBI betrokken zijn. Deze mysterieuze vrouw heeft alleen kwade bedoelingen, terwijl een collega-agente verliefd op hem wordt. Hij moet zijn hoofd koel houden bij deze knappe vrouwen terwijl hij met een levensgevaarlijke missie bezig is.

 • Actiefilm
00:00
Sasquatch Hunters FILM

Een groep park-rangers wordt ingehuurd door een stel wetenschappers om hen te begeleiden in de donkere bossen. Vele jaren geleden hebben twee jagers botten van een onbekende diersoort in dit bos gevonden. De groep gaat op onderzoek uit.

 • Horrorfilm
01:40
Teleshop 7: Nachtlounge - Flirts

 • Erotiek
02:01
Teleshop 7: Nachtlounge - Flirts

 • Erotiek
05:30
Teleshop 7: Morning Chat

 • Gesprek
20:30
The Net NU OP TV FILM

Computeranalist Angela leidt een rustig leven, tot ze in het bezit komt van een geheim computerprogramma. Kort daarna beseft ze dat ze in gevaar is, omdat ze informatie in handen heeft die niet bekend mag worden. Om dat te onderstrepen wordt ze gevolgd en raakt ze zelfs haar identiteit kwijt. Met de weinige middelen die ze nog heeft, vecht Angela voor haar leven terwijl ze intussen zoekt naar de stille krachten die haar proberen te vermoorden.

 • Thriller
22:49
Sex and the City

Na het bijwonen van de begrafenis van een modeontwerper, overdenkt Carrie haar toekomst en probeert ze haar relatie met Mr. Big nieuw leven in te blazen. Charlotte heeft, tijdens de begrafenis, haar oog laten vallen op een weduwnaar. Miranda heeft last van paniekaanvallen, nadat ze haar eigen appartement heeft gekocht.

 • Comedyserie
23:21
Dr. Phil

Minny beweert dat haar zoon Andrue uit het ziekenhuis is gekidnapt door zijn biologische vader David nadat hij een zelfmoordpoging heeft gedaan in 2012. Ze zegt dat David haar zoon heeft gebrainwasht en tegen haar heeft opgezet. Andrue onthult waarom hij het wanhopige besluit nam om zichzelf neer te schieten. Zal hij in staat zijn Minny weer in zijn leven toe te laten?

 • Talkshow
00:14
Teleshop 8: Nachtlounge - Hollandse meiden

 • Erotiek
02:01
Teleshop 8: Nachtlounge - Hollandse meiden

 • Erotiek
05:30
Teleshop 8: Car Tracks

 • Verkeer
22:25
Friends

Het dagelijks leven van de zes vrienden Monica, Ross, Rachel, Chandler, Phoebe en Joey in New York. "Rachel en Barry gaan weer daten hoewel hij verloofd is met Mindy, die Rachel als getuige heeft gevraagd."

 • Comedyserie
22:50
Friends

Het dagelijks leven van de zes vrienden Monica, Ross, Rachel, Chandler, Phoebe en Joey in New York. "Wanneer Monica's creditcard is gestolen, besluit ze de dief te gaan vangen."

 • Comedyserie
23:10
Married ... with Children

"Wanneer Al tijdens een spirituele ervaring ""de schoenen van God"" waarneemt, besluit hij er zijn missie van te maken om zijn hemelse visioen na te maken, en aan de man te brengen."

 • Sitcom
23:40
Married ... with Children

Gewapend met kabel-tv en nieuwe afstandbediening besluit Al om net zo lang op de bank te blijven hangen totdat er iets behoorlijks op televisie komt. Intussen trekt Kelly's eigen praatprogramma steeds meer kijkers.

 • Sitcom
00:05
South Park

South Park lijkt uitgestorven als een gigantische Wall-Mart alle inwoners van het stadje met ongelooflijke aanbiedingen naar de nieuwe winkel trekt. Cartman raakt geobsedeerd door de macht van Wall-Mart en de zeer lage prijzen.

 • Animatieserie
00:30
Futurama

De sullige pizzabezorger Fry vriest zichzelf per ongeluk in en wordt duizend jaar later wakker. Hij gaat werken bij een intergalactische bezorgdienst met een crew bestaande uit de mooie cycloop Lila, de relschoppende robot Bender en een gestoorde professor. Komische animatieserie over Fry, die per ongeluk 1000 jaar wordt ingevroren en ontwaakt in de 31ste eeuw. In de toekomst vindt hij werk bij een interplanetaire bezorgdienst.

 • Animatieserie
00:55
Family Guy

Amerikaanse animatieserie over een disfunctionele familie in de fictieve stad Quahog. "Nadat ze even hebben gevreesd dat Lois zwanger was, ziet Peter zich genoodzaakt om zich te laten steriliseren. Maar eerst zet hij nog even de spermabank op zijn kop."

 • Animatieserie
01:20
TripTank

"Animatieserie met sketches. Het 'water in wijn'-wonder van Jezus loopt rampzalig af, een groep buitenaardse wezens bezoekt de meest gemiddelde man ter wereld en een vliegende superheld weet niet hoe hij moet landen."

 • Comedyserie
01:45
Brickleberry

"Als Steve degene zoekt die overal halfopgegeten geiten achterlaat, vindt hij zijn vader de beste ranger uit de geschiedenis van Brickleberry die in een grot blijkt te leven. Hij neemt hem mee terug, en iedereen vindt hem aardig vooral Ethel."

 • Animatieserie
02:05
Family Guy

Amerikaanse animatieserie over een disfunctionele familie in de fictieve stad Quahog. "Tijdens een reünie van zijn middelbare school raakt Peter bevriend met Tom Brady, die hem lid maakt van de New England Patriots. Maar later wordt Peter geruild en komt hij terecht in een team dat de London Silly Nannies heet."

 • Animatieserie
02:30
Tosh.0

De Amerikaanse komiek Daniel Tosh bespreekt elke aflevering op eigenzinnige wijze de leukste en raarste virale video's van het web. "Daniel onthult zijn herfstgarderobe en een tiener die de mensenrechten 65 jaar terug in de tijd bracht, krijgt een Web Redemption."

 • Comedyshow
02:50
South Park

South Park lijkt uitgestorven als een gigantische Wall-Mart alle inwoners van het stadje met ongelooflijke aanbiedingen naar de nieuwe winkel trekt. Cartman raakt geobsedeerd door de macht van Wall-Mart en de zeer lage prijzen.

 • Animatieserie
03:15
Scrubs

"J.D., Elliot en Turk krijgen nieuwe geneeskundestudenten toegewezen, die hun vuile taakjes voor hen op moeten knappen. J.D. raakt gefrustreerd door een van zijn studenten en Dr. Cox wordt verliefd op de studente van Turk."

 • Comedyserie
03:35
South Park

Komische animatieserie met een unieke mix van humor en satire waarin een jonge vriendengroep uit het dorpje South Park de meest bizarre dingen meemaakt.

 • Animatieserie
03:55
Men at Work

Milo is gedumpt en zijn vrienden moeten zijn geklaag aanhoren. Hij moet niet zeuren, hij moet lekker gaan daten! Gezamenlijk storten de vier vrienden zich in het uitgaansleven. En dat dat zwaar werk is, dat blijkt al snel. "Als Gibbs (James Lesure) zijn neef ervan wil overtuigen dat hij medicijnen moet gaan studeren in New York, haalt hij hem per ongeluk over om helemaal te stoppen met school. Milo (Danny Masterson) denkt dat zijn tweedehands vest geluk brengt."

 • Sitcom
04:15
Men at Work

Milo is gedumpt en zijn vrienden moeten zijn geklaag aanhoren. Hij moet niet zeuren, hij moet lekker gaan daten! Gezamenlijk storten de vier vrienden zich in het uitgaansleven. En dat dat zwaar werk is, dat blijkt al snel. Tyler (Michael Cassidy) ontdekt dat zijn nieuwe vriendin iets heeft gehad met Milo (Danny Masterson) en Gibbs (James Lesure) en krijgt vervelende visioenen. Neal (Adam Busch) en Amy (Meredith Hagner) hebben problemen bij het vieren van hun trouwdag.

 • Sitcom
04:35
Men at Work

Milo is gedumpt en zijn vrienden moeten zijn geklaag aanhoren. Hij moet niet zeuren, hij moet lekker gaan daten! Gezamenlijk storten de vier vrienden zich in het uitgaansleven. En dat dat zwaar werk is, dat blijkt al snel. Milo (Danny Masterson) wordt gedumpt door zijn vriendin en zijn vrienden proberen hem er weer bovenop te helpen. Neal (Adam Busch) probeert de sexy verzoeken van zijn vriendin in te willigen en Tyler (Michael Cassidy) wil een lastige filmster interviewen.

 • Sitcom
04:55
Men at Work

Milo is gedumpt en zijn vrienden moeten zijn geklaag aanhoren. Hij moet niet zeuren, hij moet lekker gaan daten! Gezamenlijk storten de vier vrienden zich in het uitgaansleven. En dat dat zwaar werk is, dat blijkt al snel. Neal probeert op kantoor kosten te besparen om aan de baas te laten zien dat hij een "echte man" is. Milo komt in de cel terecht als hij inspiratie wil opdoen voor een artikel over drugshandel. En Tyler komt een ex-vriendin tegen.

 • Sitcom
05:15
Men at Work

Milo is gedumpt en zijn vrienden moeten zijn geklaag aanhoren. Hij moet niet zeuren, hij moet lekker gaan daten! Gezamenlijk storten de vier vrienden zich in het uitgaansleven. En dat dat zwaar werk is, dat blijkt al snel. "Als hij en Milo (Danny Masterson) het bed delen met een mooie vrouw, baalt Gibbs (James Lesure) ervan dat hij niks klaarspeelt ten overstaan van zijn vriend. Na een avond uit met Neals vriendin wil Tyler dat de mannen in contact komen met hun gevoelens."

 • Sitcom
05:35
Men at Work

Milo is gedumpt en zijn vrienden moeten zijn geklaag aanhoren. Hij moet niet zeuren, hij moet lekker gaan daten! Gezamenlijk storten de vier vrienden zich in het uitgaansleven. En dat dat zwaar werk is, dat blijkt al snel. "Terwijl de pogingen van Milo (Danny Masterson) om een vrouw te versieren mislukken door een sms-spelfout, zijn Gibbs (James Lesure) en Tyler (Michael Cassidy) sprakeloos als hun onderzoek voor een verhaal over een sekstherapeute erotisch wordt."

 • Sitcom

Bezig met laden...

Bezig met laden...

Bezig met laden...