Powered by Veronica Magazine

19:00
Hart van Nederland - vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

 • Nieuws
19:15
Shownieuws - vroege editie

Het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment. Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

 • Amusement
19:30
Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen, de pioniers van onze tijd, zeggen hun huidige leven vaarwel. Eén jaar lang bouwen ze aan een compleet nieuw bestaan, een nieuwe gemeenschap, op een plek waar geen regels, geen wetten en geen machtsverhoudingen zijn en ze beginnen met bijna niets! Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Eén jaar lang bouwen ze aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

 • Realityprogramma
20:00
Trauma Centrum

Een kijkje in het dagelijks leven van het ziekenhuispersoneel en de patiënten van verschillende ziekenhuizen in Nederland. Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp-en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot traumas als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patienten die de hulp inroelen van deze zorgverleners komen aan bod in deze dagelijkse reality serie.

 • Ziekenhuis
20:30
Oplichters in het buitenland

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Cuba, Spanje en Maleisië om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

 • Misdaadprogramma
21:30
Onopgeloste zaken

In Onopgeloste Zaken gaat journalist Alberto Stegeman aan de slag met aangiftes die op de plank blijven liggen bij de politie. Het gaat bijvoorbeeld om diefstal, doofpotdossiers, oplichting of geweldsdelicten. Alberto duikt in deze zaken en probeert het voor de slachtoffers alsnog op te lossen. Erik H. zegt dat hij dodelijk ziek is. Veel vrienden, bekenden en buurtgenoten lenen hem in totaal tienduizenden euro's voor de behandelingen. Maar de gulle gevers twijfelen aan zijn eerlijke bedoelingen. Alberto confronteert Erik met de feiten en probeert via het ziekenhuis in Brussel antwoorden te vinden. Onopgeloste Zaken duikt ook in het dossier van de verdwenen pony's van Ans. De dieren zijn de belangrijkste herinnering aan haar overleden man. Daarom zocht ze samen met haar dochter een nieuw onderkomen voor de paarden die ze zelf niet meer kon onderhouden en die vinden ze bij Jan. Plotseling horen ze niks meer van Jan. Het team van gaat op zoek naar de verdwenen pony's.

 • Informatief & amusement
22:35
Hart van Nederland - late editie

Waar praat Nederland vandaag over? Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. "Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

 • Nieuws
22:50
Piets weerbericht

Piet Paulusma houdt je op de hoogte van de laatste weersvooruitzichten. Oant moarn!

 • Weerbericht
22:55
Shownieuws - late editie

Het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment. Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

 • Amusement
23:30
Piets weerbericht

Piet Paulusma houdt je op de hoogte van de laatste weersvooruitzichten. Oant moarn!

 • Weerbericht
23:35
Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen, de pioniers van onze tijd, zeggen hun huidige leven vaarwel. Eén jaar lang bouwen ze aan een compleet nieuw bestaan, een nieuwe gemeenschap, op een plek waar geen regels, geen wetten en geen machtsverhoudingen zijn en ze beginnen met bijna niets! Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

 • Realityprogramma
00:05
Great British Menu

Kookwedstrijd.

 • Kookprogramma
01:10
Nachtmagazine

Gevarieerd homeshopping programma

 • Nachtprogramma
05:00
Loop: Hart van Nederland - late editie

Doorlopende herhaling van Hart van Nederland

 • Actualiteit
19:35
NCIS

De zwager van directeur Vance is de hoofdverdachte in een onderzoek van het NCIS-team naar de moord op een onderofficier.

 • Misdaadserie
20:30
Grey's Anatomy

Het medisch drama volgt het persoonlijke en professionele leven van een groep chirurgen van het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. In deze aflevering raakt Maggie geïrriteerd op het moment dat Meredith haar vragen ontwijkt over DC. Bailey en Ben zijn bezorgt. Hoe zal het met de broer van Ben gaan nadat hij is opgenomen in het ziekenhuis?

 • Dramaserie
21:25
How to Get Away with Murder

De briljante professor Annalise Keating is een top advocate en geeft les aan rechtenstudenten. De vraag die ze beantwoordt in haar lessen: hoe kom je weg met moord? Elk jaar selecteert Keating haar beste studenten om bij haar advocatenbureau te komen werken. Deze keer maken Wes, Michaela, Connor, Laurel en Asher kans op zo'n prestigieuze plek. Maar dan raken de studenten zelf betrokken bij een verschrikkelijke moordzaak. Ze moeten er alles aan doen om hiermee weg te komen en gebruiken Keatings les voor tips en tricks. In deze aflevering ontdekken Annalise en haar studenten een onwaarheid als zij onderzoek doen naar handelen met voorkennis. Wes ondekt een geheime mobiele telefoon die een aanwijzing bevat in de Lila Stangard zaak.

 • Dramaserie
22:20
Scandal

Olivia Pope is de voormalige communicatieadviseur van de president van Amerika en zij en haar team doen er alles aan om de schandalen van hun cliënten te laten verdwijnen. In deze aflevering is Mellie nog aan het herstellen van haar publieke afgang van afgelopen jaar, dus besluit ze een interview te geven. Ondertussen blijft Cyrus samenzweren tegen Sally.

 • Dramaserie
23:15
Law & Order: Special Victims Unit

Een speciaal team van detectives onderzoekt seksgerelateerde misdaden. In deze aflevering wordt een vrouw dood aangetroffen in een fontein. Detectives Benson en Stabler hebben moeite om een duidelijk profiel van de vrouw te schetsen.

 • Misdaadserie
00:05
Body of Proof

Megan werkt als lijkschouwer bij de politie van Philadelphia, waar ze probeert om zoveel mogelijk moordzaken op te lossen. Ze leeft voor haar werk, is gedreven en doet er werkelijk alles aan om de waarheid boven tafel te krijgen. Dit leidt regelmatig tot frustratie bij haar collega's. Ondertussen worstelt Megan met haar privéleven. In deze aflevering wordt een 17-jarige student gevonden met een onbekende drug in het lichaam. Ondertussen wil Megan de draad weer oppakken na haar scheiding, maar dan komt Todd met schokkend nieuws.

 • Misdaadserie
01:00
Astro TV

Dagelijks interactief programma waarin kijkers elke werkdag live advies kunnen krijgen van verschillende spiritueel specialisten in de studio.

 • Astrologie
02:00
Loop: Hart van Nederland

Doorlopende herhaling van Hart van Nederland

 • Actualiteit
19:05
Two and a Half Men

De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij internetmiljardair Walden Schmidt in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin.

 • Comedyserie
19:35
Two and a Half Men

De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij internetmiljardair Walden Schmidt in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin.

 • Comedyserie
20:00
The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst. In deze aflevering is er ingebroken als Leonard en Sheldon terugkomen van een diner. Uit angst dat de criminelen terugkomen, sluit Sheldon zichzelf op in zijn kamer. Howard en Rajesh realiseren zich dat er iets moet gebeuren en maken een beveiligingssysteem dat alle criminelen buiten de deur moet houden. Sheldon is niet overtuigd en verhuist naar Bozeman, Montana. Zal hij terugkeren?

 • Comedyserie
20:30
Safe FILM

Wanneer een jong Chinees meisje hulp nodig heeft, komt voormalig politieagent Luke Wright in actie. Zij wordt gezocht door de maffia, omdat ze in bezit blijkt te zijn van een code die toegang verschaft tot een belangrijke kluis. Wat volgt is een bloedstollende achtervolging, waarbij Wright alle risico's neemt om de criminelen tegen te houden en het meisje te redden.

 • Thriller
22:15
Cradle 2 the Grave FILM

Tony Fait is een professionele dief van beroep en heeft een complexe diamantroof geklaard. De Taiwanese veiligheidsagent Su volgt de diamanten al maanden en heeft de halve wereld over gereisd om ze weer op te sporen. Tegelijkertijd is hij op zoek naar zijn voormalige partner Ling, die inmiddels het slechte pad bewandelt. Wanneer Ling ook nog eens de dochter van Fait kidnapt om die te ruilen voor de diamanten, zien Fait en Su zich genoodzaakt om ondanks alle tegenstellingen samen te werken. Su moet drie vliegen in één klap slaan: Faits dochter bevrijden, Ling arresteren en de diamanten terugvinden.

 • Thriller
00:20
Lizard Lick Towing

Lizard Lick Towing is een geïmproviseerde Amerikaanse tv-serie over. In de show volgen we Ron, Amy, Bobby en hun team. De show staat bekend om frequente ruzies en vechtpartijen die plaatsvinden tijdens de inbeslagnames.

 • Realityserie
00:50
Ranking the Cars

In Ranking the Cars gaat Tess Milne langs bij de trotse eigenaren van opvallende auto's om te achterhalen wat het bijzondere verhaal achter de auto is. Van stoere racewagen tot klassieke oldtimer, alles komt voorbij onder het toeziend oog van Tess. Ook de pronkstukken van enkele BN'ers komen voorbij.

 • Autoprogramma
01:00
Astro TV

Dagelijks interactief programma waarin kijkers elke werkdag live advies kunnen krijgen van verschillende spiritueel specialisten in de studio.

 • Interactief astrologisch programma
02:00
Astro TV

Dagelijks interactief programma waarin kijkers elke werkdag live advies kunnen krijgen van verschillende spiritueel specialisten in de studio.

 • Interactief astrologisch programma
04:00
Geen uitzending

 • Overige
19:30
Surf Rescue

Surf Rescue is een realityserie waarin te zien is hoe de strandwachters van Piha Beach een zo veilig mogelijke omgeving voor de badgasten proberen te creëren.

 • Realityprogramma
20:00
Surf Rescue

Surf Rescue is een realityserie waarin te zien is hoe de strandwachters van Piha Beach een zo veilig mogelijke omgeving voor de badgasten proberen te creëren.

 • Realityprogramma
20:30
Joe Somebody FILM

Als Joe Scheffer vlak voor de ogen van zijn dochter door een collega in elkaar wordt geslagen, besluit hij actie te ondernemen. Hij onderwerpt zichzelf aan een metamorfose en neemt zelfverdedigingslessen. Hierdoor klimt hij langzaamaan omhoog op de carrièreladder binnen het bedrijf waar hij werkt.

 • Comedy
22:20
Reportage

Reportages over spraakmakende onderwerpen , ingeleid door Peppijn Bierenbroodspot.

 • Reportage
23:25
Infested

In dit programma zijn horrorverhalen te zien van huizen die krioelen van beestjes of andere ongewenste dieren. Kakkerlakken, ratten, vleermuizen, wandluizen, mijten, schorpioenen of eekhoorns, de beesten veroveren het huis met grote en aanhoudende aanvallen.

 • Documentaire
00:20
Infested

In dit programma zijn horrorverhalen te zien van huizen die krioelen van beestjes of andere ongewenste dieren. Kakkerlakken, ratten, vleermuizen, wandluizen, mijten, schorpioenen of eekhoorns, de beesten veroveren het huis met grote en aanhoudende aanvallen.

 • Documentaire
01:05
Detroit 1-8-7

Detroit 1-8-7 volgt de dagelijkse beproevingen van detective Louis Fitch in de stad met de hoogste moord cijfers van heel Amerika. Fitch werkt op de afdeling moordzaken.

 • Realityserie
01:50
Tommy Teleshopping

Homeshopping programma

 • Teleshop
03:20
Astro TV

Dagelijks interactief programma waarin kijkers elke werkdag live advies kunnen krijgen van verschillende spiritueel specialisten in de studio. Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

 • Interactief astrologisch programma
04:50
Loop: Hart van Nederland - late editie

Doorlopende herhaling van Hart van Nederland

 • Actualiteit
19:00
De wereld draait door

Talkshow vanuit Amsterdam, met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

 • Talkshow
20:00
NOS Journaal

Het nieuws van de dag.

 • Informatief
20:30
Radar

Nederlands consumentenprogramma, dat zich hard maakt voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid. Radar kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend. -Leegstandsvergunningen lopen af. Vanaf dit jaar verlopen de eerste vergunningen die in 2009 zijn afgegeven in het kader van de Leegstandwet. Deze wet maakt het mogelijk voor huizenbezitters om hun oude, nog niet verkochte huis onder aantrekkelijke voorwaarden te verhuren. Maar wat als je binnenkort voor de lasten van twee woningen komt te staan, wat moet je dan doen? -Soja. De peulvrucht die in verschillende vormen in veel producten verwerkt zit die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Volgens sommigen een bron van gezonde voedingsstoffen, volgens anderen een product vol hormonen dat je liever kunt mijden. Hoe zit dit nou echt? Kan het gebruik van soja slecht zijn voor de ontwikkeling van kinderen? En helpt soja daadwerkelijk bij overgangsklachten? Radar neemt de verschillende opvattingen over soja onder de loep. -Beddenverkopers. Welke onzinverhalen moet je aanhoren bij de aanschaf van een matras? Radar doet onderzoek bij de bekendste beddenverkopers en luistert naar de nogal uiteenlopende adviezen. De Consumentenbond test ook matrassen en heeft een Beste Koop-matras. Is het wel mogelijk om één matras als beste aan te wijzen?

 • Informatief
21:20
Droomhuis gezocht

Sybrand Niessen helpt Nederlanders bij het vinden van hun droomhuis in het buitenland. In iedere aflevering staat een land centraal. De zoektocht leidt ons naar Oostenrijk, Italië, Portugal, St. Maarten, Bonaire, Spanje, Frankrijk en Zweden.

 • Informatief
22:10
Anita wordt opgenomen

Anita maakt kennis met Nelleke (54) die al 30 jaar regelmatig in een psychiatrische kliniek verblijft. In die tijd is ze al tientallen keren "ontsnapt" uit klinieken. Nelleke laat Anita zien hoe je uit een gesloten afdeling vlucht. Tijdens het wekelijkse bloedprikken vertelt een vrolijke Jur (27) over zijn plannen voor een knuffelbedrijf als hij weer naar huis mag. Dat klinkt positief. In Hilversum zit een opgetutte Amanda (31) te roken. Het lijkt goed te gaan met haar, gezien de mooie make-up en chique outfit. Maar schijn bedriegt. Samen met Willy (55) kijkt Anita terug naar de beelden van hun eerste ontmoeting, waarbij ze een bizar gesprek hadden over een puzzel met poesjes en Kapitein Haak.

 • Informatief
23:00
Pauw

Talkshow met gasten die de actualiteiten van de dag domineren. Latenight talkshow live vanuit Amsterdam.

 • Informatief
23:55
NOS Journaal

Het nieuws van de dag.

 • Informatief
00:15
Pauw

Talkshow met gasten die de actualiteiten van de dag domineren. Latenight talkshow live vanuit Amsterdam.

 • Informatief
01:10
EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. De presentatie is in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens en Suzanne Bosman. EenVandaag is een journalistiek platform op televisie, radio en internet.

 • Actualiteitenprogramma
01:45
NOS Journaal

Het nieuws van de dag.

 • Informatief
02:00
NOS Journaal

Het nieuws van de dag.

 • Informatief
02:25
Tekst-TV

Tekst-tv zendt een selectie uit van respectievelijk nieuwsberichten (pagina 104 en verder), voetbalberichten (pagina 800 en verder) en het weerbericht (pagina 703) van teletekst uit. De pagina's worden op chronologische volgorde afgespeeld (voorbeeld: na het uitzenden van teletekst-pagina 103 wordt teletekst-pagina 104 uitgezonden) en na de laatste pagina van een onderdeel wordt het volgende onderdeel uitgezonden. Nadat het weerbericht is uitgezonden, begint het weer bij de nieuwsberichten, net zolang tot het volgende televisieprogramma wordt uitgezonden.

 • Informatief
05:55
Nederland in beweging

Beweeg mee met Nederland in Beweging! Kijkers kunnen door mee te doen aan de oefeningen al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen behalen.

 • Sportprogramma
19:20
De wandeling

Arie Boomsma wandelt met schrijver/dichter Erik Jan Harmens. Openhartig en eerlijk vertelt hij over zijn worstelende bestaan met een burn-out, een echtscheiding, dierbaren die overlijden met als rode draad: zijn alcoholverslaving. Erik Jan is een sociale drinker die gewoon blijft functioneren en zijn overmatige gezuip bovendien goed weet te verbergen. Maar als vriend, vader en echtgenoot schiet hij regelmatig tekort. Na 25 jaar gaat het niet meer en baalt hij zo van zichzelf dat hij afkickt. Hoe vind je een geloofwaardig antwoord op je alcoholverslaving?

 • Informatief
19:50
Met het mes op tafel

In de kennis- en blufquiz 'Met het Mes op Tafel' spelen de kandidaten een sluw vraag en antwoord spel. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goeie moment kun je winnen. Joost Prinsen leidt dit spel van slagvaardigheid en strategie. Daarbij citeert hij af en toe een gedicht dat iedereen al lang vergeten was, of zingt hij met pianist Martin van Dijk en barvrouw Mylou Frencken een mooi liedje. Kennis- en blufquiz, met pianist Martin van Dijk en Mylou Frencken als zingende barvrouw. De vragen die worden gesteld zijn verspreid over een reeks van verschillende categorieën.

 • Amusement
20:25
Nederland Kiest: De Provincies

Informatief debatprogramma over de twaalf provincies, uit een reeks 'Nederland Kiest'-uitzendingen. Wat speelt er in de provincies en wat staat er tijdens de verkiezingen van 18 maart op het spel? Daarover gaan provinciale lijsttrekkers met elkaar in gesprek. Vanuit de Rijtuigenloods in Amersfoort discussiëren zij in vier debatten over de thema's economie, veiligheid, energie en de rol van provincies. Onderwerp van gesprek zijn onder meer de krimpgebieden - waar steeds meer jongeren vertrekken en ouderen blijven - en de gevolgen hiervan voor de lokale economie. Maar ook de komst van windmolens en gasboringen worden besproken. En wat is tegenwoordig eigenlijk de rol van de provincies ten opzichte van de rol van het rijk?

 • Informatief
21:25
De Fractie

Politieke dramaserie, gebaseerd op de actualiteit. De fractie van de VPN, de Vrijzinnige Partij Nederland, mengt zich in de dagelijkse werkelijkheid van politieke spelletjes in politiek Den Haag. Tim Snel stapt tijdens het kerstreces over naar de VPN. Tim is een jong en ambitieus kamerlid. Hij heeft een ideaal: hij wil Nederland radicaal veranderen. Bij zijn eigen partij kreeg hij geen voet aan de grond, tot de VPN hem een kans bood. Met zijn overstap naar de VPN besluit hij helemaal voor de politiek te gaan, en verhuist hij naar Den Haag. Niets kan hem meer tegen houden. Geen vriendin, geen oude vrienden. Alleen zijn moeder bindt hem nog aan zijn oude leven, zeker omdat zijn vader recent is overleden. Jan Leusingh, de charismatische partijleider van de VPN, heeft Tim gevraagd om als woordvoerder Financiën bij zijn partij te komen - zonder dit te overleggen met de ambitieuze fractieleider Marise Collee. Niet iedereen is dus even blij met Tims komst. Zeker Michael niet, die zijn kamer moet afstaan. Zijn kamergenote Dara Westerveld is juist erg gecharmeerd van Tim, en niet alleen op het politieke vlak.

 • Serie
22:00
Nieuwsuur

Shortlist Libris Prijs. Nieuwsuur gaat traditiegetrouw langs de deuren van zes schrijvers om hen te vertellen dat ze op de shortlist staan voor de Libris Literatuurprijs 2015. In januari werd uit meer dan 200 inzendingen een longlist van achttien titels gepubliceerd. Daaronder romans van gekende schrijvers als Kees van Beijnum, Jan Siebelink, Adriaan van Dis en Jeroen Brouwers, maar ook enkele debutanten en verrassingen. In een live-uitzending van Nieuwsuur maakt juryvoorzitter Wim Pijbes 11 mei de winnaar bekend tijdens het traditionele galadiner in het Amstel Hotel in Amsterdam. Vorig jaar ging de prijs naar Ilja Leonard Pfeijffer voor zijn roman La Superba. Aan de prijs voor de beste Nederlandstalige roman van het afgelopen jaar is een geldbedrag van € 50.000,00 verbonden.

 • Informatief
23:00
Mad Men

Don sluit vriendschap met een chirurg die bij hem in het appartementencomlex woont. Peggy probeert haar campagne te redden en Betty gaat in Manhattan op zoek naar Sally's vriendin.

 • Serie
23:50
Podium Witteman

Muziekprogramma met Paul Witteman, huispianist Mike Boddé en klassieke muziekkenner Floris Kortie dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen, met veel ruimte voor jong talent en live optredens van topmusici. Het programma overschrijdt de grenzen van de klassieke muziek naar pop-, jazz- en wereldmuziek. Live uitgezonden vanuit de studio van De Hallen in Amsterdam-West.

 • Muziek
01:10
De nachtzoen

Interview met bekende en onbekende Nederlanders over de dag die geweest is. Eeuwenlang zijn er antwoorden gezocht en gevonden op vragen die we ons dagelijks stellen. Deze oprichter van de Nederlandse School of Life wil die oude ideeën in een modern jasje presenteren. Deze Nachtzoen krijgen we van Laurens Knoop.

 • Informatief
01:25
Nieuwsuur

Shortlist Libris Prijs. Nieuwsuur gaat traditiegetrouw langs de deuren van zes schrijvers om hen te vertellen dat ze op de shortlist staan voor de Libris Literatuurprijs 2015. In januari werd uit meer dan 200 inzendingen een longlist van achttien titels gepubliceerd. Daaronder romans van gekende schrijvers als Kees van Beijnum, Jan Siebelink, Adriaan van Dis en Jeroen Brouwers, maar ook enkele debutanten en verrassingen. In een live-uitzending van Nieuwsuur maakt juryvoorzitter Wim Pijbes 11 mei de winnaar bekend tijdens het traditionele galadiner in het Amstel Hotel in Amsterdam. Vorig jaar ging de prijs naar Ilja Leonard Pfeijffer voor zijn roman La Superba. Aan de prijs voor de beste Nederlandstalige roman van het afgelopen jaar is een geldbedrag van € 50.000,00 verbonden.

 • Informatief
02:25
Nieuwsuur

Shortlist Libris Prijs. Nieuwsuur gaat traditiegetrouw langs de deuren van zes schrijvers om hen te vertellen dat ze op de shortlist staan voor de Libris Literatuurprijs 2015. In januari werd uit meer dan 200 inzendingen een longlist van achttien titels gepubliceerd. Daaronder romans van gekende schrijvers als Kees van Beijnum, Jan Siebelink, Adriaan van Dis en Jeroen Brouwers, maar ook enkele debutanten en verrassingen. In een live-uitzending van Nieuwsuur maakt juryvoorzitter Wim Pijbes 11 mei de winnaar bekend tijdens het traditionele galadiner in het Amstel Hotel in Amsterdam. Vorig jaar ging de prijs naar Ilja Leonard Pfeijffer voor zijn roman La Superba. Aan de prijs voor de beste Nederlandstalige roman van het afgelopen jaar is een geldbedrag van € 50.000,00 verbonden.

 • Informatief
03:17
Tekst-TV

Tekst-tv zendt een selectie uit van respectievelijk nieuwsberichten (pagina 104 en verder), voetbalberichten (pagina 800 en verder) en het weerbericht (pagina 703) van teletekst uit. De pagina's worden op chronologische volgorde afgespeeld (voorbeeld: na het uitzenden van teletekst-pagina 103 wordt teletekst-pagina 104 uitgezonden) en na de laatste pagina van een onderdeel wordt het volgende onderdeel uitgezonden. Nadat het weerbericht is uitgezonden, begint het weer bij de nieuwsberichten, net zolang tot het volgende televisieprogramma wordt uitgezonden.

 • Informatief
19:25
Brugklas

In Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Jeugdserie waarin een vaste groep brugklassers wordt gevolgd. Anouk, Max, Fien en hun klasgenoten krijgen te maken met verliefdheden, pesterijen, confrontaties met leraren, onzekerheden over uiterlijk, verslaving, gebroken gezinnen en alle andere zaken waar leerlingen tegenaan lopen in het eerste jaar van de middelbare school. Dicht op de huid ziet de kijker elke aflevering een nieuw verhaal met nieuwe en terugkerende personages. De leerlingen hebben de basisschool net achter zich gelaten en zitten nu in de brugklas van het Koning Willem Alexander College. Ze beginnen aan een nieuwe fase in hun leven. Ze moeten nadenken over hun toekomst en keuzes maken die de rest van hun leven beïnvloeden. Oude vriendjes raken uit het zicht, nieuwe vriendschappen dienen zich aan. De ontroerende, grappige, aangrijpende of spannende schoolverhalen worden op een realistische en directe manier in beeld gebracht. Brugklas houdt de jeugdige kijker een spiegel voor.

 • Jeugd
19:50
3 op reis

Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. Floortje reist van Beijing naar Australië, Dennis bezoekt alle 27 EU-landen, Nicolette vliegt naar Istanbul, Geraldine zoekt de zonnige Caribbean op en Patrick gaat naar Tunesië nu de Arabische Lente achter de rug is.

 • Informatief
20:30
Proefkonijnen

Hoeveel A4'tjes heb je nodig om een kogel te stoppen? Wat doet meer pijn, de steek van een bij of de steek van een wesp? Hoe is het om ogen in je rug te hebben? Ook dit jaar geven Dennis Storm en Valerio Zeno weer Nuchtere antwoorden op Bezopen vragen in alweer het vierde seizoen van dit populair wetenschappelijk programma. Dit jaar pakken zij het groots aan, want het leergierige duo reisde naar de Verenigde Staten van Amerika om hun wetenschappelijke horizon te verbreden! In de studio worden zij bijgestaan door natuurkundige Lieven Scheire en filosoof Bas Haring. Samen met een wekelijks wisselend gastpanellid verbazen zij het publiek met onverwachte live experimenten en bewijzen ze dat iedereen kan genieten van de wondere wereld van de wetenschap.

 • Wetenschappelijk programma
21:25
Streetlab

Vier jeugdvrienden Jasper Demollin (23), Stijn van Vliet (23), Daan Boom (25) en Tim Senders (24) zoeken originele antwoorden op diverse vragen. We maakten al eerder kennis met de jongens in TV Lab afgelopen zomer en nu zoeken ze wederom de sociale grenzen van het ongemak op. In dit semiwetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Altijd in het kader van een sociaal experiment. En altijd met humor en veel zelfspot.

 • Informatief
22:05
Lauren!

Extreme Dog Grooming in San Diego, Californië. Lauren duikt in de wondere wereld van "The American Dream" van hondenliefhebbers. Niets is deze hondenliefhebbers te gek om hun viervoeters gelukkig te zien. Cocktailparty's, designerkleding en vooral ook de meest extreme, kleuring en kapsels voor hun schatjes. "U wilt uw poedel, paars?" Waarom ook niet? Lauren onderzoekt wat deze mensen drijft, maar redt ook een hondje uit het asiel, door na een make-over van het hondje een nieuw baasje te vinden. En ze ontdekt dat een andere groep bewoners in San Diego, die ook van extravagant houden, de dragqueens, wonderwel samengaan met de uitgedoste honden.

 • Informatief
22:50
NOS op 3

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. De nieuwsredactie houdt je via radio, tv en online op de hoogte. Je hoort ons op NPO 3FM, FunX en op NPO Radio 6. En natuurlijk zijn we op Twitter en Facebook altijd online.

 • Actualiteitenprogramma
23:05
The Tonight Show

The Tonight Show van Jimmy Fallon is de best bekeken dagelijkse talkshow in de VS. Jimmy Fallon ontvangt alle grote namen uit de Amerikaanse showbizzwereld.

 • Amusement
23:55
De wereld draait door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten, de Jakhalzen en LuckyTV.

 • Talkshow
00:50
NOS op 3

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. De nieuwsredactie houdt je via radio, tv en online op de hoogte. Je hoort ons op NPO 3FM, FunX en op NPO Radio 6. En natuurlijk zijn we op Twitter en Facebook altijd online.

 • Actualiteitenprogramma
01:05
De wereld draait door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

 • Talkshow
02:00
NOS op 3

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. De nieuwsredactie houdt je via radio, tv en online op de hoogte. Je hoort ons op NPO 3FM, FunX en op NPO Radio 6. En natuurlijk zijn we op Twitter en Facebook altijd online.

 • Actualiteitenprogramma
02:15
De wereld draait door

Live programma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

 • Talkshow
03:05
NOS op 3

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. De nieuwsredactie houdt je via radio, tv en online op de hoogte. Je hoort ons op NPO 3FM, FunX en op NPO Radio 6. En natuurlijk zijn we op Twitter en Facebook altijd online.

 • Actualiteitenprogramma
03:16
Tekst-TV

Tekst-tv zendt een selectie uit van respectievelijk nieuwsberichten (pagina 104 en verder), voetbalberichten (pagina 800 en verder) en het weerbericht (pagina 703) van teletekst uit. De pagina's worden op chronologische volgorde afgespeeld (voorbeeld: na het uitzenden van teletekst-pagina 103 wordt teletekst-pagina 104 uitgezonden) en na de laatste pagina van een onderdeel wordt het volgende onderdeel uitgezonden. Nadat het weerbericht is uitgezonden, begint het weer bij de nieuwsberichten, net zolang tot het volgende televisieprogramma wordt uitgezonden.

 • Informatief
19:30
RTL Nieuws

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

 • Nieuwsprogramma
19:50
Postcode Loterij Tonnenmaand

Maart is Tonnenmaand bij de Postcode Loterij. Iedere dag verrast Gaston Starreveld een winnaar met € 100.000,-.

 • Spelshow
19:57
RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

 • Actuele weer
20:01
Goede tijden, slechte tijden

Nederlands langstlopende soap die zich afspeelt in het fictieve plaatsje Meerdijk. Wiet en Anna bedenken een crimineel leuk plan, maar worden daarbij betrapt en vervolgens onder druk gezet. Thijs lijkt te worden bedrogen. Janine neemt een rationeel besluit dat indruist tegen haar gevoel.

 • Soapserie
20:33
The Blacklist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond "Red" Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

 • Misdaadserie
21:29
Bones

Het Jeffersonian-team doet onderzoek naar de toedracht van de moord op een voedingsexpert. Zijn overblijfselen zijn door een vleesmolen gehaald en daarna op de menukaart van een schoolrestaurant beland. De man had net een lucratief voedingsconcept bedacht dat veel geld waard zou worden. De meest logische verdachten bevinden zich dan ook in de naaste werksfeer.

 • Misdaadserie
22:27
RTL Late Night

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding. Luuk Ikink brengt het laatste nieuws, opmerkelijke fragmenten uit de media en de laatste hypes van het internet.

 • Mensen
23:40
RTL Nieuws

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

 • Nieuwsprogramma
23:58
RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

 • Actuele weer
00:00
RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle. Actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

 • Entertainmentmagazine
00:54
RTL Late Night

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding. Luuk Ikink brengt het laatste nieuws, opmerkelijke fragmenten uit de media en de laatste hypes van het internet.

 • Mensen
02:00
Teleshop 4: Dit is mijn toekomst

Dit is mijn Toekomst is een crossmediaal concept waarbij kijkers in contact kunnen komen met spirituele coaches met verschillende expertises. De coaches geven antwoord op vragen, geven advies en bieden een luisterend oor. Het programma is dagelijks live te zien op RTL 4 (12.40 uur) en RTL 5 (13.00 uur). Tevens is er zaterdagnacht een uitzending op RTL 4 rond 01.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Caroline Sonneveld en Gaby van Nimwegen.

 • Esoterie
02:01
Teleshop 4: Dit is mijn toekomst

Dit is mijn Toekomst is een crossmediaal concept waarbij kijkers in contact kunnen komen met spirituele coaches met verschillende expertises. De coaches geven antwoord op vragen, geven advies en bieden een luisterend oor. Het programma is dagelijks live te zien op RTL 4 (12.40 uur) en RTL 5 (13.00 uur). Tevens is er zaterdagnacht een uitzending op RTL 4 rond 01.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Caroline Sonneveld en Gaby van Nimwegen.

 • Esoterie
19:03
Wie is de chef?

Kookprogramma waarin gepassioneerde koks om beurten thuis een diner voor elkaar bereiden. Drie van de vier zijn enthousiaste amateurkoks en een van hen is een professionele chef-kok. Lukt het de amateurs de chef te ontmaskeren en zichzelf als professional voor te doen? En lukt het de échte kok zich als amateur voor te doen?

 • Kookprogramma
19:35
Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

De Britse chef-kok Gordon Ramsay schiet op geheel eigen wijze te hulp bij noodlijdende Amerikaanse restaurants. Om de zaak weer op de rit te krijgen, legt Ramsay feilloos de pijnpunten bloot, fileert deze met zijn scherpe tong en tiert hij er lustig op los als zijn aangedragen oplossingen geen vruchtbare bodem vinden. Zijn reputatie staat immers op het spel en de tijd die hij heeft om het restaurant te helpen, is beperkt.

 • Kookprogramma
20:33
Levenslang met dwang?

Realityprogramma waarin Jan Kooijman met acht deelnemers met een dwangneurose een confronterende roadtrip door Thailand maakt. Onder begeleiding van een aantal experts op dit gebied gaan zij de moedige strijd aan tegen hun obsessieve dwang. Het team van experts confronteert de deelnemers met tal van oefeningen en opdrachten. Jan ondersteunt de groep en doet verslag van de ontwikkelingen. Ieder van de acht kandidaten heeft zijn of haar persoonlijke doel tijdens deze reis, die hen van een luxe resort naar een Thais olifantenpark brengt.

 • Documentatie
21:35
Bizarre Eters

De 22-jarige Sander leeft al sinds zijn kinderjaren op wit brood met hagelslag. Zijn grote droom was om het leger in te gaan. Door zijn eenzijdige eetpatroon heeft hij zijn opleiding bij de landmacht niet af kunnen maken. Hij voelt zich namelijk vaak erg slap. Omdat Sander in de toekomst een reis naar Azië wil maken, wordt het tijd om voor eens en voor altijd met zijn eetprobleem af te rekenen. De 22-jarige Renaishka is verslaafd aan kale spaghetti met kaas. Ze eet elke dag vijf borden spaghetti en kookt voor zichzelf niets anders. Haar vriend maakt zich ernstig zorgen omdat hun zoontje van bijna twee jaar haar eetpatroon begint over te nemen en zij zwanger is van een tweede kind. Het is dus hoognodig om van deze ongezonde eetgewoonte af te komen.

 • Documentatie
22:35
America's Next Top Model

Amerikaanse realityserie waarin dertien meiden strijden om de felbegeerde titel 'America's Next Top Model'. De deelnemers aan deze speciale "college edition" zijn allemaal Amerikaanse studenten die dromen van een carrière als topmodel. Zij worden beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit PR-fashionexpert Kelly Cutrone, mannelijk model Rob Evans en creative director Johnny Wujek. De jury staat onder leiding van presentatrice Tyra Banks. In deze editie beslist het publiek thuis mee welk meisje de juiste modeskills heeft en wie er beter kan terugkeren naar de studiebanken.

 • Realitysoap
23:30
Project Catwalk

Amerikaanse realityserie waarin twintig ontwerpers de kans krijgen om hun carrière in de mode te lanceren. De deelnemers maken ontwerpen met behulp van verschillende materialen en ontwerpinspiraties. Ze ontwikkelen kleding die geschikt is voor topevenementen en voor de cover van Rolling Stone Magazine. De jury bestaat uit de Amerikaanse modeontwerper Michael Kors, fashionjournalist Nina Garcia, fashionconsultant Tim Gunn en een wisselende celebrity.

 • Realitysoap
00:23
Shopping Queens VIPS

Realityprogramma waarin vijf bekende vrouwen wekelijks de opdracht krijgen om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid.Terwijl een van de deelneemsters op zoek gaat naar de perfecte outfit, bekijken de anderen haar kledingkast. Na het winkelen showt de kandidaat haar gekochte kleding op de catwalk en beoordelen de andere vier fashionista's haar door punten te geven. Ook sterrenstylist Fred van Leer geeft zijn mening over de geshopte kleding. Degene die aan het einde van de week de meeste punten heeft gescoord, wint de titel "Shopping Queen van de week" en een fashioncheque ter waarde van duizend euro.

 • Realitysoap
00:55
Teleshop 5: Nachtlounge - Babes

Homeshopping programma

 • Erotiek
02:01
Teleshop 5: Nachtlounge - Babes

Homeshopping programma

 • Erotiek
05:30
RTL De Journal

Nieuwsprogramma van de Luxemburgse omroep RTL Télé Lëtzebuerg

 • Nieuws
19:30
Stop! Politie

Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

 • Realityprogramma
20:30
Voetbal International

Voetbaltalkshow waarin Wilfred Genee discussies leidt over de laatste ontwikkelingen rond Koning Voetbal. Samen met Johan Derksen. René van der Gijp en (vaste) gasten analyseert hij hierin wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers zonder daarbij een blad voor de mond te nemen. Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden. Er worden wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers geanalyseerd.

 • Voetbalmagazine
22:00
De Hollandse School: Voetbalclub in oprichting

Humoristisch programma waarin Raoul Heertje, Peter Heerschop en Viggo Waas onderzoeken of zij - geholpen door vaderlandse voetbalcoryfeeën - een nieuwe voetbalclub kunnen oprichten. De mannen verlangen terug naar vroeger, toen de voetbalwereld niet om geld maar om de bal draaide.

 • Realitysoap
22:30
Helden van de velden

Amusementsprogramma waarin (ervarings)deskundigen aan de hand van een thema Eredivisiemomenten en -spelers bespreken, die ook in beeld voorbijkomen. Deze deskundigen zijn: Bert van Marwijk, Kees Jansma, Jan Boskamp, Wim Kieft, Aad de Mos, Wilfred Genee, Leo Driessen, Koert Westerman, Barbara Barend, Johan Derksen, David Endt, Sierd de Vos, Michel van Egmond en Eddy Poelman.

 • Mensen
23:05
Caught on Camera

Realityserie waarin de meest dramatische en meeslepende gebeurtenissen te zien zijn die ooit op band zijn vastgelegd.

 • Recht & criminaliteit
00:00
Warehouse 13

Amerikaanse sciencefictionserie waarin twee agenten van de geheime dienst, nadat ze het leven van de president hebben gered, plotseling terechtkomen in Warehouse 13. Een ultrageheime opslagplaats in een uithoek van Zuid-Dakota.

 • Mysteryserie
00:55
Justified

Amerikaanse dramaserie die draait rondom de rechtlijnige federale agent Raylan Givens. Givens heeft zijn eigen opvattingen over goed en fout en dat is niet altijd overeenkomstig de wet. Hij maakt zich daarmee niet geliefd en als hij een crimineel neerschiet, wordt hij overgeplaatst naar Lexington, Kentucky. Dit is de plek waar hij geboren en getogen is en waarvan hij dacht het voorgoed achter zich te hebben gelaten. Hij kruist al snel de degens met de criminele familie Crowder en in het bijzonder met Boyd Crowder, zijn voormalige schoolvriend.

 • Misdaadserie
01:45
Justified

Amerikaanse dramaserie die draait rondom de rechtlijnige federale agent Raylan Givens. Givens heeft zijn eigen opvattingen over goed en fout en dat is niet altijd overeenkomstig de wet. Hij maakt zich daarmee niet geliefd en als hij een crimineel neerschiet, wordt hij overgeplaatst naar Lexington, Kentucky. Dit is de plek waar hij geboren en getogen is en waarvan hij dacht het voorgoed achter zich te hebben gelaten. Hij kruist al snel de degens met de criminele familie Crowder en in het bijzonder met Boyd Crowder, zijn voormalige schoolvriend.

 • Misdaadserie
02:25
Teleshop 7: Willie.nl

 • Teleshop
03:00
Teleshop 7: Nachtlounge - Flirts

 • Erotiek
05:30
Teleshop 7: Morning Chat

 • Gesprek
19:56
De Pfaffs

Jean-Marie heeft alle bakkers die zijn Pfaff-brood maken, uitgenodigd voor een spetterend feest in zijn tuin. Nicolas neemt Debby mee op een verwenweekend aan zee. Kelly is met Sam op zoek naar een huis en heeft geluk. Ze vinden een prachtige woning en gaan meteen kijken.

 • Docusoap
20:31
Catch Me If You Can FILM

In de jaren zestig weet Frank Abagnale junior voor zijn negentiende verjaardag miljoenen dollars aan valse cheques te verzilveren. Hij doet dit onder andere door zich uit te geven als copiloot, waardoor hij ook gratis kan vliegen. Als de FBI hem op de hielen zit, wordt Frank een dokter met behulp van een vals diploma. In het ziekenhuis wordt hij verliefd op Brenda. Haar vader is advocaat en Frank besluit dit ook te worden. De FBI blijft op zoek naar hem en het lijkt een kwestie van tijd voordat hij gepakt wordt. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

 • Biografie
23:21
Drop Dead Diva

Deb is een oppervlakkig wannabe model met een perfect leven, totdat het noodlot genadeloos toeslaat. Na een fataal auto-ongeluk wordt Deb wakker als Jane: een succesvol advocate met een maatje meer. Zal het Jane lukken haar innerlijke schoonheid te waarderen? De oppervlakkige Deb Dobkins heeft het helemaal voor elkaar. Ze heeft een knappe advocaat als vriend en een veelbelovende modellencarrière. Dat opmaken en autorijden niet samengaan, blijkt als ze verongelukt. Aangekomen bij de hemelpoort, eist ze teruggestuurd te worden naar de aarde. Dit wordt geweigerd en Deb besluit om dan maar op eigen houtje terug te keren. Als ze bijkomt in het ziekenhuis, komt ze erachter dat ze niet in haar eigen lichaam is teruggekeerd maar in dat van Jane Bingum. Jane is een briljante advocate met 'een maatje meer'.

 • Comedyserie
00:21
Dr. Phil

Todd Herzog was 22 jaar toen hij "Survivor: China" won en in de zevende hemel was met zijn miljoen dollar aan prijzengeld. Nu is hij een alcoholverslaafde die anderhalve liter wodka per dag drinkt. De dokters zeggen dat hij eigenlijk al dood had moeten zijn. Als hij ondersteund door anderen het podium bij dr. Phil opkomt, blijkt meteen al hoe urgent de situatie is. Hij heeft overduidelijk gedronken. Ontelbare keren heeft hij geprobeerd te stoppen met drinken, maar helaas zonder succes.

 • Talkshow
01:13
LETRZ

In het RTL-woordspel ‘LETRZ’, gepresenteerd door Jessica Mendels, word je uitgedaagd om je woordenschat te testen. In drie gevarieerde en enerverende rondes nemen de twee studiokandidaten het tegen elkaar op. In alle rondes worden twee letters gegeven die in die volgorde in het woord verwerkt moeten worden. Iedere gebruikte letter staat voor een vast aantal punten. De bedenktijd is beperkt, dus kunnen de kandidaten de druk aan? De kandidaat die na drie rondes het meeste aantal punten heeft, speelt de finale. De finalist moet binnen een bepaalde tijd een minimaal aantal punten behalen. Als dat lukt, staat er een mooie prijs te wachten. Lukt dat niet, dan mag de finalist de volgende dag opnieuw een poging wagen. Spannend woordspel waarin zowel de kandidaten in de studio als de spelers thuis worden uitgedaagd om hun woordenschat te testen. Alles draait om letters en het maken van woorden met die letters. De kandidaat die na drie rondes het meeste aantal punten heeft, speelt de finale. De finalist moet binnen een bepaalde tijd een minimaal aantal punten behalen. Als dat lukt, staat er een mooie prijs te wachten. Lukt dat niet, dan mag de finalist de volgende dag opnieuw een poging wagen. Thuis kunnen de kijkers meespelen met de 'LETRZ'-app.

 • Spelshow
01:28
Whitney

Whitney betrapt Alex erop dat hij een aantrekkelijk meisje van top tot teen opneemt. Ze wil dat hij dit toegeeft, maar hij ontkent het. Voor straf besluit ze hem compleet te negeren. Als ze beseft dat hij dit eigenlijk wel prettig vindt, bedenkt ze een nieuwe tactiek. Roxanne organiseert samen met Neal en Lily een nepfeestje om sexy foto's te kunnen nemen en deze op social media te plaatsen. Ze wil hiermee haar ex-man jaloers maken.

 • Comedyserie
01:52
Whitney

Een filmavondje bij Whitney en Alex thuis eindigt in een wedstrijd in wie het meest romantisch kan zijn. Lily hoopt op een aanzoek van Neal. Dit zet Mark ertoe aan om op onderzoek uit te gaan om te bewijzen dat vrouwen sneller willen trouwen dan mannen.

 • Comedyserie
02:05
Teleshop 8: Nachtlounge - Hollandse meiden

 • Erotiek
05:30
Teleshop 8: Car Tracks

 • Verkeer

Bezig met laden...

Bezig met laden...

Bezig met laden...