Deze sciencefictionfilms spelen zich af in 2017!

Deze sciencefictionfilms spelen zich af in 2017!

|

Veel sciencefictionfilms spelen zich af in de toekomst, denk maar aan de Stanley Kubrick klassieker 2001: A Space Odyssey. Sinds een paar dagen leven we in 2017, dus een mooi moment om te kijken welke Sci-fi films zich afspelen in dit jaartal! Hierbij een lijstje met 6 films die zich (gedeeltelijk) afspelen in 2017:

1. Harry Potter and the Deathly Hallows part 2

De (voorlopig) allerlaatste scène van de roemruchte Harry Potter reeks met Daniel Radcliffe als Harry Potter speelt zich af in 2017. We zien Emma Watson, Daniel Radcliffe en de andere personages 19 jaar na de laatste gebeurtenissen in de filmreeks. Hieronder zie deze laatste scène.


2. Terminator Genisys

Ook levende legende Arnold Schwarzenegger komt in dit lijstje terug! Bodybuilder, gouverneur en filmheld, deze man draait er zijn hand niet voor om! Zijn misschien wel bekendste rol is die van Terminator in de gelijknamige filmreeks. In de Terminator revival-film Terminator Genisys uit 2015 reist Arnold terug in de tijd naar 1984, maar hij komt ook langs in het jaartal 2017! Bekijk hier de trailer van deze (geflopte) film.

 

3. Click

Adam Sandler speelt in deze film architect Michael Newman en hij is niet de enige acteur van naam. Bekende namen als Jonah Hill(21 Jump Street) , Christopher Walken(Catch Me If You Can), Kate Beckinsale(Underworld), Katie Cassidy(Arrow) en Cameron Monaghan(Gotham) spelen ook mee. Michael Newman vindt een afstandsbediening waarmee hij de tijd vooruit kan spoelen. Zo komt hij onder andere in 2017! Bekijk hieronder de trailer van deze komediefilm.

 

4. Barb Wire

In deze Sci-fi film heeft niemand minder dan Pamela Anderson de hoofdrol! Ze speelt Barb Wire, een nachtclubeigenaar in de fictieve plaats Steel Harbor. De film speelt zich af in 2017, maar was niet zo‘n groot succes. Zou dit te maken hebben met de acteertalenten van Pamela Anderson? Oordeel zelf met de beelden hieronder!

 

5. The Running Man

En daar is hij weer, Arnold Schwarzenegger! In deze film speelt hij Ben Richards, een piloot van de politie die als zondebok wordt gebruikt door de overheid. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. De openingsscène speelt zich af in 2017, zoals je hieronder kan zien!

 

6. Fortress

Deze film speelt zich af in 2017, in een wereld waar elk gezin maar één kind mag hebben. John Henry Brennick(gespeeld door Christopher Lambert) voldoet echter niet aan deze regel en gaat daarom de gevangenis in. Het is niet zo‘n fijne gevangenis, zoals blijkt uit onderstaande trailer.