Melissa Rauch (Bernadette uit The Big Bang Theory) zwanger

Melissa Rauch (Bernadette uit The Big Bang Theory) zwanger

|

Actrice Melissa Rauch (Bernadette uit The Big Bang Theory) en haar man Winston zijn in verwachting van hun eerste kind. Melissa zegt dat ze erg emotioneel en blij is dat na een lange periode ze eindelijk in verwachting is. 

Een extra reden waarom de actrice zo blij is, is dat haar vorige zwangerschap eindigde met een miskraam. Volgens Melissa voelt het vreemd om nu aan te kondigen dat ze zwanger is en dat ze ondanks de vreugde ook nog elk moment bang is dat het weer misgaat. Maar haar buik laat genoeg zien, dus er omheen draaien kan niet meer.

"Elke keer dat iemand anders zwanger werd, voelde het als een steek in mijn hart"

"Toen ik aan het rouwen was om het verlies van mijn baby, en keer op keer teleurgesteld werd bij een nieuwe poging om zwanger te worden, was elke aankondiging van iemand anders die zwanger was een steek in mijn hart. Niet dat ik niet blij was voor die mensen. Maar elke keer dacht ik bij mezelf: waarom lukt het bij hen zo makkelijk en gaat het bij mij niet goed." Aldus de actrice.

"Dus toen ik zelf kon aankondigen dat ik zwanger was, kon ik alleen maar denken aan andere vrouwen die rouwen over hun verlies, zoals ik zelf ook deed. Het was echt een stap om dit blije nieuws uiteindelijk te kunnen delen." Wel zegt Melissa dat ze hiermee niet bedoeld dat vrouwen moeten nadenken wanneer ze hun blije nieuws vertellen. "Het was voor mijzelf een worsteling. En dat wilde ik ook graag delen met de wereld."

Hoe dan ook een mooi moment voor Melissa en haar man. We hopen dat deze zwangerschap goed gaat en dat ze kunnen genieten van hun nieuwe kind. 

Afleveringen van The Big Bang Theory kijk je gratis online terug bij Veronica.