Daniel Craig toch voor vijfde keer James Bond

Daniel Craig toch voor vijfde keer James Bond

|

Als we de Daily Mirror moeten geloven, gaat Daniel Craig toch nog een keer als agent 007 door het leven! Ondanks dat de acteur eerder zij dat hij liever zijn polsen doorsneed dan nog een keer James Bond te spelen.

Nadat Craig zich zo nadrukkelijk had uitgelaten over zijn rol als de Britse spion begonnen de geruchten direct over zijn opvolging. Zo zijn Idris Elba, Tom Hardy, James Norton en Aidan Turner al aangedragen als nieuwe 007.  Maar de producer van James Bond (Barbara Broccoli) lijkt Craig toch overgehaald te hebben. Ook wil ze dat Adele weer de titelsong voor haar rekening neemt. Deze combinatie leidde in 2012 met Skyfall namelijk tot de meest succesvolle James Bond film ooit.

Broccoli zou alles op alles hebben gezet om Craig over te halen en zelfs zijn theaterversie van Othello naar Broadway hebben gehaald. Dat zou de reden zijn dat Daniel Craig weer met Barbara om tafel is gegaan. 

Wil je meer zien? Neem dan ook een exclusief kijkje achter de schermen bij War for the Planet of the Apes en vergeet ook niet de trailers van The Foreigner met Jackie Chan en The Dark Tower met Idris Elba te kijken!